O Chris Hemsworth είναι έτοιμος να μεταμορφωθεί σε Hulk Hogan

Ο Thor ανεβαίνει στο ρινγκ για τη νέα βιογραφική ταινία του Todd Phillips, που θα αφορά στον θρύλο του WWE.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 21 Φεβρουαρίου 2019

Υπήρχε μία εποχή που ένα από τα διασκεδαστικότερα πράγματα που μπορούσες να πετύχεις σε τηλεοπτικούς δέκτες ήταν το WWE. Οι αγώνες επαγγελματικής πάλης που μετέτρεπαν το βρωμόξυλο (ή περίπου) σε ένα αξιοπρόσεκτο προϊόν για το θεατή.

Στα ρινγκ των 80s και των 90s δέσποζαν απίθανες μορφές όπως οι André The Giant, Roddy Piper, Ultimate Warrior, Sting, Shawn Michaels, Ric Flair και πολλές ακόμη παρεμφερείς προσωπικότητες. Και ασφαλώς ο Hulk Hogan, η ίσως πιο διάσημη περσόνα της όλης φάσης. 

Η Hulkamania ετοιμάζεται να κυριαρχήσει ξανά κι αυτό γιατί κάτι που φαινόταν εδώ και αρκετούς μήνες πως θα γίνει πραγματικότητα, επιβεβαιώθηκε: Η ιστορία του Hulk Hogan γίνεται ταινία με πρωταγωνιστή τον Thor.

Ήδη φανταζόμαστε τον Chris Hemsworth με αρκετά κιλά παραπάνω, καθώς και με το χαρακτηριστικό παχύ μουστάκι (και φυσικά τη χαίτη) του πάλαι ποτέ πρωταθλητή του WWE, που θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους παλαιστές όλων των εποχών. Συν τοις άλλοις, ο Hogan έχει εκατοντάδες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και σε μπόλικες ταινίες.

Η εταιρεία παραγωγής του Michael Sugar (ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το Spotlight) Sugar23 μάλιστα έχει ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με το Netflix. Το σενάριο γράφτηκε από τους John Pollono (Stronger) και Scott Silver (που έχει αναλάβει και τη νέα ταινία για τον Joker) και γενικότερα έχει δημιουργηθεί μεγάλο hype, αμέσως μόλις κυκλοφόρησαν τα νέα πριν λίγες ώρες από το Hollywood Reporter

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η ταινία μάλλον δεν θα περιλαμβάνει τις πρόσφατες δικαστικές περιπέτειες του Hogan (που μεταξύ άλλων εμπλέκεται και σε ένα sex tape), αλλά την πορεία από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του μέχρι την απόλυτη καταξίωση στον απαιτητικό κόσμο της επαγγελματικής πάλης αλλά και αυτόν του θεάματος. 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Todd Phillips (Hangover, War Dogs, Joker) ενώ εντελώς άγνωστο παραμένει το πότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο trailer. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος