Πρώτο trailer για το The Irishman του Martin Scorsese

Κατά τη διάρκεια των Όσκαρ βγήκε το πρώτο υλικό για την ταινία του Marty με τους Robert DeNiro, Al Pacino, Joe Pesci και Harvey Keitel.

Είναι σίγουρο ότι κάτι έχει πάρει το αυτί σου για το The Irishman. Το μεγαλύτερο στοίχημα που έχει βάλει ο Martin Scorsese με τον εαυτό του ετοιμάζεται για περισσότερο από μία δεκαετία τώρα και θα αποτελέσει μία επιστροφή στο μαφιόζικο σινεμά με τους πιο διάσημους πρωταγωνιστές του είδους να αναλαμβάνουν τους κεντρικούς ρόλους: Robert DeNiro, Al Pacino, Joe Pesci και Harvey Keitel.  

Λίγες ώρες πριν, κατά τη διάρκεια της τελετής των Όσκαρ, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο υλικό από την ταινία. Oι χαρακτηριστικές φωνές των Pacino και DeNiro ακούγονται σε μία σύντομη αλλά πολύ κομβική σκηνή της ιστορίας.

Πρώτο trailer για το The Irishman του Martin Scorsese

Βασισμένη στο I Heard You Paint Houses του Charles Brandt, αφηγείται τις περιπέτειες του Frank "The Irishman" Sheeran (Robert DeNiro), ενός εκτελεστή που δούλευε για τον Jimmy Hoffa (Al Pacino), του διεφθαρμένου δηλαδή συνδικαλιστή που αναστάτωσε με την δράση του τις Η.Π.Α για αρκετές δεκαετίες. Το twist της υπόθεσης είναι πως ο Irishman κάποια στιγμή πήρε εντολή από έναν ανώτερό του στην ιεραρχία του οργανωμένου εγκλήματος να εκτελέσει τον ίδιο τον Hoffa. 

Γιατί όμως έχει καθυστερήσει τόσο πολύ η παραγωγή; Οι δύο πρωταγωνιστές πρέπει να εμφανιστούν on camera πολύ νεότεροι από ό,τι πραγματικά είναι. Έτσι οι τεχνολογικές ανάγκες της ταινίας είναι υπέρογκες με αποτέλεσμα να τινάξουν το budget στον αέρα. Μέχρι πρόσφατα κανείς δεν αναλάμβανε το τεράστιο κόστος (140 εκ. δολάρια) κι αντίστοιχα τεράστιο ρίσκο της ταινίας, ήρθε όμως το Netflix για να σώσει την κατάσταση και να κάνει το όνειρο του Scorsese πραγματικότητα.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το ερχόμενο φθινόπωρο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος