Όλες οι ταινίες του Star Wars μέσα σε 5 λεπτά

Ο διάσημος ηθοποίος και γνωστός nerd, Topher Grace, έκανε και πάλι το θαύμα του.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 28 Φεβρουαρίου 2019

Αυτό δεν είναι το πρώτο βίντεο του Topher Grace που προκαλεί σεισμό στο ίντερνετ. Ο ηθοποιός το έχει κάνει και παλιότερα. Θυμήσου την περίληψη των τριών ταινιών του The Hobbit σε δύο μόλις ώρες και το "ερασιτεχνικό" βίντεο που είχε τα τρία prequel του Star Wars σε 85 λεπτά. Αυτήν την φορά ο Grace, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο sitcom That 70s Show ανέλαβε ένα περισσότερο φιλόδοξο project.

Το όνομά του είναι Star Wars Away και πρόκειται για ένα εκτεταμένο trailer που καταφέρνει να αφηγηθεί την ιστορία του Πολέμου των Άστρων σε κάτι περισσότερο από πέντε λεπτά. Όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για έναν άθλο του μοντάζ που φέρνει χαμόγελο σε κάθε φανατικό οπαδό της σειράς ταινιών.

Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές τόσο από τις δέκα ταινίες του κυρίως story -Star Wars (1977), The Empire Strikes Back (1980), The Return of the Jedi (1983), The Phantom Menace (1999), The Attack of the Clones (2003), The Revenge of the Sith (2005), The Awakening of the Force (2015) και The Last Jedi (2017) )- όσο και από τα δύο spin offs, το Rogue One (2016) και το Solo (2018).

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ηθοποιός στο Twitter, το μοντάζ έγινε σε συνεργασία με τον Jeff Yorkes κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου μακριά από τις γυναίκες τους. "Υπάρχουν κάποιοι που χαλαρώνουν με το να κόβουν ξύλα στο γκαράζ τους, προσωπικά περνώ καλά με το να φτιάχνω βίντεο περιλήψεις σε ταινίες" συνέχισε.

Τι να πιστεύει όμως άραγε ο George Loukas για αυτήν την  προσπάθεια; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει, σίγουρα όμως αν είσαι fan του Star Wars, αυτό το βίντεο θα σου φτιάξει τη μέρα.

Από: Esquire ES

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μουσική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο trailer για το Finding Steve McQueen με τον Travis Fimmel

Η αληθινή ιστορία της μεγαλύτερης τραπεζικής ληστείας και του μεγαλύτερου ανθρωποκυνηγητού στην Αμερική των 70s.

Oι X-Men αντιμέτωποι με τον πιο επικίνδυνο εχθρό τους

Νέο trailer και ελληνική ημερομηνία πρεμιέρας για το "X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας".