Θα είναι ο Rami Malek ο κακός στο Bond 25;

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και όπως όλα δείχνουν ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα παίξει τον "ρόλο – όνειρο ζωής" του.

Λίγες εβδομάδες μετά τη βράβευση με το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του -Α' Ανδρικού Ρόλου- και με την ερμηνεία του ως Freddie Mercury στο Bohemian Rhapsody να αποτελεί πλέον παρελθόν, ο Rami Malek είναι έτοιμος για τον "ρόλο – όνειρο ζωής" του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο 37χρονος που έγινε γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά Mr. Robot βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς του πολυαναμενόμενου Bond 25 για να υποδυθεί τον κακό και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές αναμένεται σύντομα να συμφωνήσουν.

Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Malek είχε σχολιάσει στο Entertainment Tonight σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει τον ρόλο του "αντιπάλου" του 007: "Το να παίξω τον κακό σε ταινία του Bond είναι όνειρο ζωής. Αν μου το πρότειναν φυσικά και θα έλεγα ναι".

Να θυμίσουμε ότι το Bond 25, που τιτλοφορείται προσωρινά ως Shatterhand, θα σηματοδοτήσει την τελευταία τζεϊμσμποντική εμφάνιση του Daniel Craig. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Cary Fukunaga, που συνυπογράφει το σενάριο, ενώ οι Léa Seydouz, Naomi Harris και Ralph Fiennes ανακοινώθηκε ότι θα επιστρέψουν στο francise. Φήμες θέλουν επίσης στο καστ την Lupita Nyong’o να ενσαρκώνει το νέο κορίτσι του διάσημου πράκτορα, αλλά και τον Billy Magnussen με τον οποίο ο σκηνοθέτης συνεργάστηκε στο τηλεοπτικό Maniac του Netflix.

Η νέα ταινία James Bond έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου του 2020.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης