Η μεταμόρφωση της Margot Robbie σε Sharon Tate στο Once Upon a Time in Hollywood

Η νέα ταινία του Quentin Tarantino ταξιδεύει στα ψυχεδελικά 60s.

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Quentin Tarantino είναι μόλις σε τέσσερις μήνες και οι προσδοκίες αυξάνονται κάθε φορά που κυκλοφορεί κάποια φωτογραφία για τις ανάγκες του promotion. Πρόσφατα είδαμε τους δύο πρωταγωνιστές (Brad Pitt, Leonardo DiCaprio) του Once Upon a Time in Hollywood να φιγουράρουν με άψογο στυλ στο πρώτο poster της ταινίας, για να έρθει, χθες, η σειρά της Margot Robbie. Στην καινούργια αφίσα που κυκλοφόρησε την βρίσκουμε ντυμένη στα 60s, με το απαραίτητο μίνι και τις χαρακτηριστικές μπότες της εποχής, να κοιτάζει με θλιμμένο βλέμμα μπροστά από το θρυλικό Fox Village Theater, ένα σινεμά όπου πραγματοποιήθηκαν πολλές διάσημες πρεμιέρες εκείνα τα χρόνια. Το caption που συνόδευσε το αντίστοιχο ποστάρισμα στο Instagram; Πολύ απλά, "Hollywood 1969".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margotrobbie on

Εκείνη όμως η λεπτομέρεια που κάνει όλη τη διαφορά είναι η τρομακτική ομοιότητα που παρουσιάζει με τον χαρακτήρα που υποδύεται. Είναι πραγματικά ίδια η Sharon Tate, η ηθοποιός και σύζυγος του Roman Polanski που βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια της σέχτας των σατανιστών του Charles Manson το 1969. 

Η μεταμόρφωση της Margot Robbie σε Sharon Tate στο Once Upon a Time in Hollywood
H Sharon Tate, δύο χρόνια πριν τον θάνατό της, το 1967.

Η νέα ταινία του Quentin Tarantino δεν θα έχει για κεντρικό θέμα το έγκλημα που συγκλόνισε τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο φόνος όμως θα παίζει κάποιον ρόλο στην εξέλιξη της ιστορία που φιλοδοξεί να καταγράψει το κλίμα του Χόλιγουντ στα ψυχεδελικά 60s. Αν κρίνουμε, λοιπόν, από τα πρώτα δείγματα γραφής, ο πιο ιδιαίτερος κινηματογραφιστής της γενιάς του φαίνεται να βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".