Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το τo biopic του Al Capone με τον Tom Hardy

Το Fonzo είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα του Βρετανού.

Εδώ και σχεδόν μία δεκαετία το σινεμά κινείται στον αστερισμό του Tom Hardy. Ωστόσο, κάποιες επιλογές του τον τελευταίο καιρό τον πήγαν λίγο πίσω: το πολυαναμενόμενο Venom δεν συνάντησε τις προσδοκίες του κοινού και χλευάστηκε από μία μερίδα των κριτικών ενώ η Season 2 του τηλεοπτικού Taboo εξακολουθεί να αγνοείται. Ο Hardy όμως δείχνει και είναι πανέτοιμος να επιστρέψει δριμύτερος σε έναν ρόλο που φαίνεται να του ταιριάζει γάντι. To Fonzo, σκηνοθεσίας Josh Trank, είναι το biopic που αφορά στη ζωή του Al Capone και αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του ηθοποιού για να βρεθεί ξανά στην κορυφή του κόσμου.  

Τι γνωρίζουμε όμως μέχρι στιγμής για την ταινία που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ταράξει τα νερά του γκανγκστερικού σινεμά; Οι πληροφορίες μας γεμίζουν ελπίδες για κάτι πραγματικά σπουδαίο.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας

Μετά από αρκετές καθυστερήσεις και εμπόδια που πήγαν πολύ πίσω τη διαδικασία παραγωγής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε ότι το Fonzo θα βγει στις αίθουσες μέχρι το τέλος του χρόνου. Ποιος το λέει αυτό; Ο ίδιος ο σκηνοθέτης μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

Το cast

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Η αυτού μεγαλειότης που ακούει στο όνομα Tom Hardy. Ναι, δε λέμε κάτι καινούργιο. Αν όμως παρακολουθήσεις τη σταδιακή μεταμόρφωση του μέσα από τα social media, θα καταλάβεις ότι ο Βρετανός ηθοποιός έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου. Οι (τρομακτικές) εικόνες μιλούν από μόνες τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Ποιοι άλλοι συμμετέχουν στην παραγωγή; Ο Kyle McLachlan γνωστός από το Twin Peaks, η Lynda Cardellini του Mad Men που υποδύεται τη σύζυγο του θρυλικού μαφιόζου και ο Matt Dillon που δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις.

Το βιογραφικό του σκηνοθέτη

O 35χρονος Josh Trank έχει μόλις δύο ταινίες στο βιογραφικό του: το ενδιαφέρον Chronicle (2012) όπου κάποιοι μαθητές λυκείου αποκτούν δυνάμεις υπερηρώων και την παταγώδη αποτυχία του Fantastic Four (2015). Παρ' ότι το βιογραφικό του δεν πείθει, είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Tom Hardy κάτι είδε σε αυτόν για να πει το μεγάλο ναι.

Το story 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Το Fonzo δεν θα είναι άλλη μία ταινία για το Al Capone. Ο αρχιμαφιόζος που τρομοκρατούσε προπολεμικά την πόλη του Σικάγο συνελήφθη για φοροδιαφυγή στα 33 του χρόνια. Η ζωή του στη φυλακή μόνο εύκολη δεν ήταν: μαχαιρώθηκε από συγκρατούμενους, τα σεξουαλικά νοσήματα από τα οποία έπασχε τον οδήγησαν σε νευρολογικές παθήσεις, η εξάρτησή του από την κοκαΐνη τον έκανε φάντασμα του εαυτού του. Αυτό εδώ το biopic δεν γυρίζεται για να εξυμνήσει τα γκανγκστερικά του κατορθώματα αλλά για να δείξει τη σταδιακή του πορεία προς την τρέλα και την κατάρρευση. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.