O Harrison Ford δεν θέλει κανένας άλλος να παίξει τον Indiana Jones

Εκτός, βέβαια, από τον εαυτό του.

Ύστερα από σχεδόν 40 χρόνια που ο Harrison Ford υποδύεται τον Indiana Jones, ήρθε (μάλλον) η στιγμή να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό χαρακτήρα λίγο μετά το πέμπτο επεισόδιο του franchise το οποίο θα βγει στις αίθουσες το 2021. Ο άνθρωπος άλλωστε είναι 76 χρονών πια. Για πόσο καιρό ακόμη θα τρέχει μέσα από επικίνδυνα ερείπια και θα κυνηγά εξωγήινους όπως έκανε στην τελευταία ταινία; Το ζήτημα, βέβαια, είναι τι θα γίνει από εκεί και πέρα.

Μετά το Ιndiana Jones 5 ο Ford λέει ότι δεν θέλει να υπάρξει συνέχεια. Δεν επιθυμεί να δει κανέναν άλλο ηθοποιό στα παπούτσια του θρυλικού αρχαιολόγου. "Κανείς άλλος δεν πρόκειται να γίνει Indiana Jones, δεν το έχετε καταλάβει;" δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του. "Εγώ είμαι ο Indiana Jones. Όταν σταματήσω, θα σταματήσει κι εκείνος. Είναι πολύ απλό".

Η αλήθεια είναι ότι μετά την πολύ επιτυχημένη του πορεία ως ο τύπος που τα βάζει με τους δεινόσαυρους και βγαίνει νικητής στα τελευταία επεισόδια του Jurassic Park, πολλοί περίμεναν ότι ο Chris Pratt θα βάλει το καπέλο του Indy. O Ford, όμως, επιμένει πως δεν θέλει να δει κανέναν άλλο, εκτός από τον εαυτό του, να υποδύεται τον πιο διάσημο αρχαιολόγο όλων των εποχών. 

"Δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να το μάθει αυτό ο Chris αλλά τι να κάνουμε" ήταν τα λόγια του. "Συγγνώμη φίλε" συμπλήρωσε με νόημα. Η επιθυμία του 76χρονου ηθοποιού είναι κάτι παραπάνω από σαφής. Θα τη σεβαστούν όμως τα studios ή το δέλεαρ των πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που φέρνει μέχρι σήμερα ο Indy θα αποδειχθεί πιο δυνατό; Σε κάθε περίπτωση πάντως, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετά reboots εκεί έξω, ειλικρινά δεν χρειαζόμαστε άλλο ένα μόνο και μόνο για κάνουν κάποιοι λογιστές του Χόλιγουντ τη δουλειά τους. 

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.