O Harrison Ford δεν θέλει κανένας άλλος να παίξει τον Indiana Jones

Εκτός, βέβαια, από τον εαυτό του.

Ύστερα από σχεδόν 40 χρόνια που ο Harrison Ford υποδύεται τον Indiana Jones, ήρθε (μάλλον) η στιγμή να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό χαρακτήρα λίγο μετά το πέμπτο επεισόδιο του franchise το οποίο θα βγει στις αίθουσες το 2021. Ο άνθρωπος άλλωστε είναι 76 χρονών πια. Για πόσο καιρό ακόμη θα τρέχει μέσα από επικίνδυνα ερείπια και θα κυνηγά εξωγήινους όπως έκανε στην τελευταία ταινία; Το ζήτημα, βέβαια, είναι τι θα γίνει από εκεί και πέρα.

Μετά το Ιndiana Jones 5 ο Ford λέει ότι δεν θέλει να υπάρξει συνέχεια. Δεν επιθυμεί να δει κανέναν άλλο ηθοποιό στα παπούτσια του θρυλικού αρχαιολόγου. "Κανείς άλλος δεν πρόκειται να γίνει Indiana Jones, δεν το έχετε καταλάβει;" δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του. "Εγώ είμαι ο Indiana Jones. Όταν σταματήσω, θα σταματήσει κι εκείνος. Είναι πολύ απλό".

Η αλήθεια είναι ότι μετά την πολύ επιτυχημένη του πορεία ως ο τύπος που τα βάζει με τους δεινόσαυρους και βγαίνει νικητής στα τελευταία επεισόδια του Jurassic Park, πολλοί περίμεναν ότι ο Chris Pratt θα βάλει το καπέλο του Indy. O Ford, όμως, επιμένει πως δεν θέλει να δει κανέναν άλλο, εκτός από τον εαυτό του, να υποδύεται τον πιο διάσημο αρχαιολόγο όλων των εποχών. 

"Δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να το μάθει αυτό ο Chris αλλά τι να κάνουμε" ήταν τα λόγια του. "Συγγνώμη φίλε" συμπλήρωσε με νόημα. Η επιθυμία του 76χρονου ηθοποιού είναι κάτι παραπάνω από σαφής. Θα τη σεβαστούν όμως τα studios ή το δέλεαρ των πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που φέρνει μέχρι σήμερα ο Indy θα αποδειχθεί πιο δυνατό; Σε κάθε περίπτωση πάντως, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετά reboots εκεί έξω, ειλικρινά δεν χρειαζόμαστε άλλο ένα μόνο και μόνο για κάνουν κάποιοι λογιστές του Χόλιγουντ τη δουλειά τους. 

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

'Βοήθεια!': O Sam Raimi επιστρέφει στον τρόμο με τη νέα του ταινία - Πρωταγωνιστεί η Rachel McAdams

Ο Sam Raimi επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε: στον τρόμο. Στο Send Help, η Rachel McAdams και ο Dylan O’Brien παλεύουν για την επιβίωσή τους σε ένα νησί που αποδεικνύεται πιο εφιαλτικό απ’ όσο φαίνεται.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Αυτές είναι οι ελληνικές ταινίες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

32 μεγάλου μήκους και 30 μικρού μήκους ελληνικές ταινίες θα προβληθούν στη φετινή διοργάνωση εκ των οποίων οι 29 είναι σε πρώτη προβολή, ενώ 9 συμμετέχουν στα διεθνή διαγωνιστικά τμήματα του Φεστιβάλ.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι των '60s

Η δεκαετία του '60 είχε το soundtrack της και πρόκειται για ένα κομμάτι που κυριάρχησε στα charts για εννέα εβδομάδες και έγινε το πιο "διάσημο" της εποχής. Στοιχηματίζουμε ότι δε θα το βρεις.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Κάποια από τα καλύτερα θρίλερ όλων των εποχών

Δέκα πραγματικά ευφάνταστες ταινίες τρόμου που θα θυμόμαστε για καιρό.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Marvel: Οι νέες σειρές που περιμένουμε

Η υπερηρωική εταιρεία ανακοίνωσε το πρόγραμμά της για την επόμενη σεζόν στο ComicCon της Νέας Υόρκης.

Πρώτο trailer για την πολυσυζητημένη ταινία 'Καποδίστριας' του Γιάννη Σμαραγδή

Από τον άνθρωπο που έφερε τον Καζαντζάκη και τον Θεοτοκόπουλο στη μεγάλη οθόνη, έρχεται ανήμερα των Χριστουγέννων η μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή της χρονιάς. Κρίνοντας από το trailer, είναι σίγουρα, η πιο φιλόδοξη.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη