Ο Tom Hardy επιστρέφει στο sequel του Venom

Πολύ ευχάριστα νέα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Γράφει: Γιώργος Ρομπόλας 25 Ιουνίου 2019

Το πρώτο Venom δέχθηκε σκληρή κριτική από τους ειδικούς, απογοήτευσε αρκετούς fans, δημιούργησε την αίσθηση ότι ο πιο φορμαρισμένος ηθοποιός της γενιάς του ίσως έκανε την πρώτη λάθος επιλογή μετά από ένα τρομερό σερί επιτυχιών, κατάφερε όμως παράλληλα να συγκεντρώσει περισσότερο από 750 εκ. δολάρια παγκοσμίως έχοντας μία υπερβολικά ικανοποιητική συγκομιδή εισιτηρίων στο box office. Ο Tom Hardy ως Eddie Brock με σοβαρά προβλήματα διπολισμού -κάπου ανάμεσα στον προβληματικό άνθρωπο και το απόλυτο τέρας- τελικά γέλασε καλύτερα αφού γέλασε τελευταίος.

Μήπως όμως όλο εκείνο το αρνητικό hype τον έκανε να σκεφτεί ξανά τον ρόλο του στο franchise; Όπως όλα δείχνουν, το σκέφτηκε καλά, το ζύγισε και πήρε την απόφασή του: "Μπορώ να πω ότι ο Tom Hardy θα επιστρέψει για τη δεύτερη συνέχεια, ερμηνεύοντας τον χαρακτήρα όπως μόνο εκείνος μπορεί" δήλωσε χαρακτηριστικά η παραγωγός Amy Pascal. Τι είναι, όμως, εκείνο που έκανε την ταινία να γνωρίσει τέτοια επιτυχία παρά την αργή εκκίνηση που είχε στην κούρσα των εισιτηρίων;

"Είναι ένα δύο πράγματα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο" εξηγεί ο Pascal, πριν συνεχίσει: "Ένα από αυτά είναι ότι η Sony έκανε μία εκπληκτική δουλειά δημιουργώντας ένα franchise που είχε τη δικιά του ζωή, τον δικό του κόσμο και γενικά ήταν αυτόφωτο. Κι έπειτα ήταν ο Tom Hardy. Όταν σκέφτεσαι τον Venom, δε θα μπορέσεις να σκεφτείς ποτέ κανέναν άλλο πέρα από τον Tom Hardy να βουτά στο ενυδρείο με τους αστακούς. Όταν τον είδες να το κάνει, γνώριζες ότι δεν χρειαζόταν να δεις τίποτα άλλο".

Όσο για το πότε θα βάλει ξανά ο Βρετανός ηθοποιός το μαύρο κοστούμι του σκοτεινού alter ego του Spider-Man; Δυστυχώς η Αμερικανίδα παραγωγός ήταν φειδωλή στο να μοιραστεί πληροφορίες με το κοινό. Παρ' όλα αυτά, δεν απέκλεισε την πιθανότητα να δούμε τον Venom του Hardy σε κάποιο multiverse μαζί με τον Άνθρωπο-Αράχνη. Κατάφερε, δηλαδή, με τον τρόπο της να εκτινάξει τις προσδοκίες των fans στην στρατόσφαιρα.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv