Όλες οι ανακοινώσεις της Marvel από το Comic-Con του Σαν Ντιέγκο

Η Phase Four του MCU βρίσκεται προ των πυλών.

Τα Αvengers: Endgame και Spider-Man: Far From Home σηματοδότησαν το τέλος της τρίτης φάσης του Marvel Cinematic Universe. Στο πρόσφατο όμως Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, η εταιρεία ξεπέρασε κάθε προσδοκία επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελαν να ετοιμάζει απανωτά χτυπήματα για την τέταρτη φάση (Phase Four): Ανακοινώθηκαν όχι μία, ούτε δύο αλλά 10 νέες ταινίες και αρκετές τηλεοπτικές σειρές, για την περίοδο που θα διαρκέσει από τον Μάιο του 2020 έως τον Νοέμβριο του 2021.

Πιο συγκεκριμένα κάποιες από τις νέες ταινίες και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας τους στις Η.Π.Α είναι οι Black Widow (1 Μαΐου, 2020), Eternals (6 Νοεμβρίου, 2020), Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (12 Φεβρουαρίου, 2021), Doctor Strange in the Multiverse of Madness (7 Μαΐου, 2021), και Thor: Love and Thunder (5 Νοεμβρίου, 2021). Πριν συνεχίσεις τώρα την ανάγνωση για τις κινηματογραφικές λεπτομέρειες, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι ακολουθούν spoilers.

Η Black Widow θυσιάστηκε στο Endgame, έτσι όπως ήταν αναμενόμενο η ταινία για τον χαρακτήρα είναι prequel όπου δίπλα στην Scarlett Johansson θα δούμε την Rachel Weisz, την Florence Pugh του Midsommar και τον David Harbour του Stranger Things. Οι Chris Hemsworth και Tessa Thompson θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους κάτα από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Taika Waititi για το Thor: Love and Thunder, ενώ η μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα Natalie Portman, όπου αυτή τη φορά θα μεταμορφωθεί από αντικείμενο του πόθου σε μία θηλυκή εκδοχή του σκανδιναβικού θεού με το τεράστιο σφυρί.

Ας δούμε όμως και ποιοι ήρωες από τον αχανή κόσμο της Marvel κάνουν κινηματογραφικό ντεμπούτο. Οι Eternals, μία ομάδα υπερηρώων που προστατεύει την Γη κι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις σελίδες των κόμικς τη δεκαετία του '70, καταφτάνουν με πάρα πολύ δυνατό cast όπου ανάμεσα σε πολλά και διάφορα ονόματα ξεχωρίζουν αυτά των Angelina Jolie, Salma Hayek και Richard Madden. Όσο για τον master των πολεμικών τεχνών, Shang-Chi; Ο Καναδός Simu Liu, πιο γνωστός από το sitcom Kim's Convenience, ανέλαβε τον ρόλο. 

 
Disney is Building a Marvel Land and It Looks Cool as Hell

'Galaxy's Edge' isn't the only trick Disneyland has up its sleeve.

Posted by Esquire on Wednesday, June 26, 2019

Ο Kevin Feige, πρόεδρος των studios, επιβεβαίωσε και μερικά πολύ σημαντικά projects που ακόμη δεν έχουν ημερομηνία κυκλοφορίας: Guardians of the Galaxy 3, Black Panther 2 και Captain Marvel 2 βρίσκονται προ των πυλών. Εκείνη, όμως, η ανακοίνωση που έφερε τα περισσότερα χαμόγελα στο κοινό είναι η επιστροφή του κυνηγού βρικολάκων Blade στο πρόσωπο του Mahershala Ali.

Τέλος, όσον αφορά τις σειρές, η νέα πλατφόρμα Disney + θα φιλοξενεί από τον Νοέμβριο κι έπειτα αρκετές σειρές που αφηγούνται τη ζωή των ηρώων μετά το Endgame: The Falcon και Winter Soldier έρχονται το φθινόπωρο του 2020, WandaVision και Loki την άνοιξη του 2021, Hawkeye το φθινόπωρο του 2021. Εκείνη, βέβαια, που ξεχωρίζει είναι το What If…? (καλοκαίρι 2021), μία animated σειρά που εξερευνά το σύμπαν της Marvel. Μάλιστα, πρέπει να πούμε ότι σε ένα μήνα από τώρα, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις στα πλαίσια της D23 Expo που διοργανώνει η Disney.

Από: Esquire US


Φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.