Πρώτο trailer για το Hustlers με την Jennifer Lopez

Ή πώς μία ομάδα από strippers έγδυσε τους γιάπηδες της Wall Street.

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Hustlers, κι αυτό που ξεχωρίζει με την πρώτη μάτια είναι είναι το γυναικείο cast που αφήνει το αντρικό κοινό με το στόμα ανοικτό. Σε ποιες αναφερόμαστε; Στην αυτού μεγαλειότητα της Jennifer Lopez, στην Carbi B που θεωρείται ότι πιο hot στο hip hop αυτήν την στιγμή, στην Constance Wu, τη Lilli Reinhart, την Julia Stiles, την Keke Palmer και τη Lizo. Όλες μαζί αποτελούν δημόσιο κίνδυνο για τους γιάπηδες της Wall Street που δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει.

Βασισμένο στο κομμάτι του New York Magazine με τίτλο The Hustlers at Scores ακολουθεί μία ομάδα από strippers που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το περιοδικό "έκλεψαν χρήματα από (κατά κύριο λόγο) πλούσιους, (συνήθως) αηδιαστικούς και (στο μυαλό τους) αξιοθρήνητους άντρες με σκοπό να περάσουν εκείνες καλά". Ό,τι όμως κι αν αναφέρει η περίληψη της αληθινής ιστορίας είναι λίγο δύσκολο να μην δει με καλό μάτι κανείς αυτές τις γυναίκες, όταν μάλιστα δείχνουν έτοιμες για πάρτι μέχρι τελικής πτώσης.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Lorene Scarafia και με τον Will Ferrell να συμμετέχει στην παραγωγή, θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α ενώ στην Ελλάδα ακόμη περιμένουμε την ημερομηνία κατά την οποία θα δούμε όλη την σκηνή, κι όχι απλά ένα clip, όπου η Jennifer Lopez παραδίδει μαθήματα pole dancing εκτοξεύοντας την ταινία στο επίπεδο των Όσκαρ.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης