Μήπως ετοιμάζεται ένα Kill Bill: Vol.3;

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Quentin Tarantino επιβεβαιώνουν τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πόσες ταινίες ακόμη θα γυρίσει ο Quentin Tarantino. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θέλει να αποχωρήσει σιγά σιγά από το σινεμά και να αφοσιωθεί στο γράψιμο. Μεγάλες δηλώσεις που σύντομα θα τις πάρει πίσω; Το ελπίζουμε. Σίγουρα πάντως το Once Upon A Time in Hollywood δεν θα είναι το κύκνειο άσμα του, αφού εκτός απροόπτου θα ακολουθήσει η δικιά του εκδοχή στο Star Trek όπου για πρώτη φορά η διαστημική saga δε θα είναι ιδιαίτερα φιλική για τις πιο μικρές ηλικίες.

Τι άλλο υπάρχει στον ορίζοντα; Οι φήμες για το Kill Bill: Vol. 3 κυκλοφορούν εδώ κι αρκετό και καιρό καθώς φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης και η Uma Thurman το κουβεντιάζουν σοβαρά. "Για να σας πω την αλήθεια, το έχουμε συζητήσει πρόσφατα με την Uma" δήλωσε στο podcast Happy Sad Confused. "Μάλιστα, μιλώντας προσωπικά, εγώ το έχω σκεφτεί λίγο περισσότερο. Αν είναι κάποια από τις ταινίες μου να έχει μία καινούργια συνέχεια, αυτό είναι το Kill Bill".

Ποιο θα μπορούσε όμως να είναι το story για την τρίτη συνέχεια; Όλα δείχνουν προς την κατεύθυνση της μικρής κόρης της Vernita Green (Vivica Fox). Η τελευταία χάνει τη ζωή της με συνοπτικές διαδικασίες από τον χαρακτήρα της Uma Thurman όταν προσπαθεί να την πυροβολήσει. Μάρτυρας της δολοφονίας είναι το κοριτσάκι που ακούει την τρομερή ατάκα πριν η The Bride αποχωρήσει από την σκηνή: "Όταν μεγαλώσεις, αν ακόμα θέλεις να πάρεις εκδίκηση, θα σε περιμένω". Όσο για το ποια θα ενσαρκώσει την ενήλικη εκδοχή της μικρής, η 21χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια Amandla Stenberg έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος