Πρώτο, οσκαρικό trailer για το Motherless Brooklyn με Edward Norton και Bruce Willis

Ο πρώτος πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί και διασκευάζει το σενάριο του πολυβραβευμένου μυθιστορήματος του Jonathan Lethem.

Νέα Υόρκη, 50s. O Lionel Essrog είναι ένα ορφανό που πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ, μια νευρολογική διαταραχή που τον υποχρεώνει να φωνάζει και να μετράει ψυχαναγκαστικά, να διαλύει τη γλώσσα με αναπάντεχους και πρωτότυπους τρόπους. Μαζί με άλλους τρεις "βετεράνους" του Ορφανοτροφείου Αρρένων Αγίου Βικεντίου, δουλεύει για τον μικροκακοποιό Frank Minna σε μία υπηρεσία σοφέρ, πίσω από την οποία κρύβεται ένα άτυπο πρακτορείο ντετέκτιβ. Η ζωή χωρίς τον Minna, τον χαρισματικό Βασιλιά του Μπρούκλιν, θα ήταν αδύνατη, οπότε κανείς τους δε νοιάζεται αν οι δουλειές που τους αναθέτει δεν είναι ακριβώς νόμιμες. Αλλά όταν εκείνος δολοφονείται, ο Essrog προσπαθεί να διαλευκάνει το φόνο του μέντορα και μοναδικού φίλου του.

Αυτή είναι η υπόθεση του πολυβραβευμένου μυθιστορήματος του Jonathan Lethem "Οι σκιές του Μπρούκλιν" (εκδ. Κέδρος), που μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ο Edward Norton κρατώντας ρόλο πρωταγωνιστή, σκηνοθέτη, παραγωγού και σεναριογράφου -έχει διασκευάσει το σενάριο. Υποδύεται τον Essrog με τον Bruce Willis στο πλευρό να ενσαρκώνει τον Frank Minna. Το καστ συμπληρώνουν οι Gugu Mbatha-Raw, Bobby Cannavale, Cherry Jones, Michael Kenneth Williams, Leslie Mann, Ethan Suplee, Dallas Roberts, Josh Pais, Robert Ray Wisdom, Fisher Stevens, with Alec Baldwin και Willem Dafoe.

Το πρώτο trailer του Motherless Brooklyn, όπως τιτλοφορείται στα αγγλικά η ταινία, μόλις κυκλοφόρησε, φέρνοντας λίγο πιο κοντά στις υποψηφιότητες των επικείμενων Όσκαρ τον 50χρονο Norton.  

Πρεμιέρα στις ΗΠΑ την 1η Νοεμβρίου.


Φωτογραφία © Pierre Suu/GC Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.