Το τελικό trailer του Joker έχει Οσκαρικές προδιαγραφές

Ο Joaquin Phoenix ετοιμάζεται να εκπλήξει για μία ακόμη φορά, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Todd Phillips.

Πρόκειται μάλλον για τον δημοφιλέστερο villain στην ιστορία της pop κουλτούρας -κατά τη γνώμη μας υπερέχει του Darth Vader- και η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει αρκετές εκδοχές του: Από την σεμιναριακή του Jack Nicholson στο Batman του Tim Burton και την Οσκαρική του Heath Ledger στο The Dark Knight μέχρι την οριακά βλάσφημη του Jared Leto στο Suicide Squad. Ο Joker επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη από τον Todd Phillips και για την ομώνυμη ταινία, με τον Joaquin Phoenix στον πρωταγωνιστικό ρόλο, κυκλοφόρησε το τελικό trailer.

Σε αυτό παρακολουθούμε τη σταδιακή μεταμόρφωση του Arthur Fleck σε Joker αλλά κυρίως την πορεία του από την απελπισία στην παράνοια. Οι άνθρωποι του φέρονται απαίσια, οι θεραπευτές τον εγκαταλείπουν και η ζωή του πετά συνεχώς εμπόδια. "Είναι όλα απαίσια, δεν είναι;" τον ρωτά η Zazie Beetz, σχεδόν σαν να κάνει την εισαγωγή για όσα θα ακολουθήσουν. Και η αλήθεια είναι πως μόνο ένας ηθοποιός όπως ο Phoenix θα μπορούσε να διαχειριστεί καλά ένα ρόλο με τέτοιο background αλλά κυρίως τόσες απαιτήσεις. 

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας κάνει λόγο για "έναν κλόουν που προσπαθεί να ανταπεξέλθει με δυσκολία στην καθημερινή ζωή και έχει ως μεγάλη φιλοδοξία να γίνει stand-up κωμικός. Μία αλυσιδωτή αλληλουχία γεγονότων και μία κακή επιλογή τον ωθούν προς τη σκοτεινή πλευρά". Στο trailer παίρνουμε επίσης και μία πρώτη γεύση από τον Robert De Niro, που φέρεται να είναι παρουσιαστής τηλεοπτικού show. 

Το σενάριο υπογράφει (μαζί με τον Phillips) ο Scott Silver (The Fighter) και πέρα από τον Phoenix πρωταγωνιστούν ακόμη οι Zazie Beetz, Robert De Niro, Brett Cullen, Douglas Hodge και Frances Conroy. Στο ρόλο του νεαρού Bruce Wayne θα δούμε τον Dante Pereira-Olson. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου από την Tanweer.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος