Νέο trailer για τα "Αρπακτικά Πτηνά" με την Margot Robbie

Η ηθοποιός επιστρέφει στον ρόλο της Harley Quinn στο σουπερηρωικό φιλμ που πιάνει το νήμα της ιστορίας μετά τα γεγονότα του Suicide Squad.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 03 Οκτωβρίου 2019

Τρία μετά την κυκλοφορία του Suicide Squad και τις όχι και τόσο θερμές κριτικές που έλαβε, με άπαντες να συμφωνούν ότι μοναδική διασωθείσα από το σουπερηρωικό φιλμ του David Ayer ήταν η Margot Robbie στον ρόλο της Harley Quinn, η Αυστραλή ηθοποιός επιστρέφει στην ηρωίδα - κλόουν, τον μεγάλο έρωτα του Joker. 

Πρωταγωνιστεί στο "Αρπακτικά Πτηνά (Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν)", την πρώτη σόλο ταινία για την Quinn, σε σκηνοθεσία της Cathy Yan και σε σενάριο της Christina Hodson, που βασίζεται σε χαρακτήρες από το σύμπαν της DC Comics.

Νέο trailer για τα "Αρπακτικά Πτηνά" με την Margot Robbie

Η ιστορία μας μεταφέρει λίγο καιρό μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο Suicide Squad και την Harley Quin να προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Joker, κάνοντας τι άλλο; Αυτό που ξέρει καλά: Χαμό. 

ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΤΗΝΑ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΛΕΪ ΚΟΥΙΝ

Εκτός από την Robbie, θα δούμε επί της οθόνης τους Jornee Smollett-Bell ως η Black Canary, Mary Elizabeth Winstead ως η Huntress, Ella Jay Basco ως η Cassandra Cain, Rosie Perz ως η ντετέκτιβ Renee Montoya, Chris Messina ως Victor Zsasz αλλά και ο Ewan McGregor ως ο μοχθηρός Black Mask. 


Τα "Αρπακτικά Πτηνά (Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν)" θα κάνουν πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Φεβρουαρίου του 2020 από την Tanweer.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv