Πρώτο trailer για το The Gentlemen του Guy Ritchie

Ο Matthew McConaughey σε ρόλο Βρετανού αυτοκράτορα της μαριχουάνας.

Πριν περίπου 20 χρόνια ο Guy Ritchie άλλαξε την πορεία του βρετανικού σινεμά. Με τις Δύο Καπνισμένες Κάνες και την Αρπαχτή παρέδωσε μαθήματα για το πως πρέπει να γυρίζονται ταινίες για τον υπόκοσμο: Με ταχύτατο ρυθμό, καταιγισμό από ατάκες, δυνατούς χαρακτήρες και πολύ πικρό, βρετανικό μαύρο χιούμορ. Ύστερα ήρθαν οι περιπέτειες του Sherlock Holmes, οι ιππότες του Αρθούρου και πριν λίγους μήνες ήταν η σειρά του Aladdin. Τώρα, όμως, ο Σκοτσέζος σκηνοθέτης επιστρέφει στο σπίτι του.

Στο πρώτο trailer του The Gentlemen πιάνει το νήμα από εκεί που το άφησε το 2008 με το RocknRolla . Η δράση επιστρέφει στο σήμερα, η ταινία είναι μία ξεκάθαρη action comedy, ο Matthew McConaughey κάνει αυτό που είναι πλασμένος να κάνει (σ.σ: διοικεί μία αυτοκρατορία μαριχουάνας στο Λονδίνο) συνοδευόμενος από ένα εξαιρετικό cast Βρετανών ηθοποιών (Charlie Hunnam, Colin Farrell, Hugh Grant) σε κόντρα ρόλους.

Ο Henry Golding υποδύεται τον Ασιάτη γκάνγκστερ που δεν αστειεύεται και δεν μασά τα λόγια του. Σκοπός τους είναι να κυριαρχήσει στην αγορά μαριχουάνας του Λονδίνου. Ο Hugh Grant σε ρόλο αφηγητή σχολιάζει ότι ο τύπος μοιάζει με πυροτέχνημα που σκάει πάνω από τη θάλασσα, σαν τα βεγγαλικά που έριξαν οι Άγγλοι στις γιορτές για το millennium.

Αυτή η ατάκα και μόνο αρκεί για να καταλάβεις ότι ο Ritchie επέστρεψε στα γνώριμα λημέρια του. Οι πιθανότητες για άλλο ένα γκανγκστερικό, κωμικό έπος είναι αυτήν την φορά πολύ μεγάλες. Υπομονή μέχρι τις αρχές του 2020 που θα βγει στις αίθουσες λοιπόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης