Πρώτο teaser trailer για το No Time to Die

Ο 007 επιστρέφει. Το πρώτο trailer για το Βond 25 έρχεται την Τετάρτη.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 02 Δεκεμβρίου 2019

Κάτι που δεν το περιμέναμε. Μόλις κυκλοφόρησε το teaser για το πρώτο trailer της 25ης ταινίας Bond και από αυτά που είδαμε στα 14 δευτερόλεπτα που διαρκεί καταλαβαίνουμε ότι έχει όλα τα συστατικά μίας κλασικής 007 ταινίας. Εντυπωσιακές σκηνές δράσης, γρήγορα αυτοκίνητα, αρκετό πιστολίδι και ο Daniel Craig μέσα στο άψογο κοστούμι του πάντα έτοιμος για την επόμενη αποστολή. 

Θα καταφέρει ο Bond να υποδεχτεί με αισιοδοξία την επόμενη μέρα; Άλλωστε το story του No Time to Die τον θέλει να έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση: Να βρίσκεται στη Τζαμάικα για διακοπές διαρκείας, να μπλέκει ξανά στον πόλεμο των μυστικών υπηρεσιών για να βοηθήσει τον φίλο του και πράκτορα της CIA Felix Leiter στην αναζήτηση ενός επιστήμονα και να έρχεται αντιμέτωπος με έναν θανάσιμο κίνδυνο που όμοιό του δεν έχει συναντήσει ξανά ο κόσμος.

Μέχρι να κυκλοφορήσει το επίσημο trailer μπορείς να δεις το σύντομο teaser που έκανε την εμφάνισή του στα κοινωνικά δίκτυα σήμερα.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.