Το τελευταίο trailer του "1917" λίγο πριν την πρεμιέρα

Η νέα σκηνοθετική δουλειά του Sam Mendes βρίσκεται ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί των φετινών βραβείων Όσκαρ.

Μετά το βίντεο που μας έβαζε στα παρασκήνια των γυρισμάτων με τον Sam Mendes να εξηγεί πώς γύρισε το "1917" σε ένα συνεχές μονοπλάνο και ακολούθησε το ταξίδι των δύο στρατιωτών σε πραγματικό χρόνο για να μας δώσει την αίσθηση ότι βρισκόμαστε μαζί τους στα χαρακώματα, ο Βρετανός δημιουργός -βραβευμένος με Όσκαρ για το American Beauty-, έχει ένα τελευταίο trailer να μας δείξει λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας του ταινίας στις ελληνικές αίθουσες.

Η υπόθεση του πολεμικού δράματος διαδραματίζεται στην καρδιά του A' Παγκοσμίου Πολέμου, όπου δύο νεαροί Βρετανοί στρατιώτες, ο Σκόφιλντ (George MacKay) και ο Μπλέικ (Dean-Charles Chapman) αναλαμβάνουν μία δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή. Σε μία μάχη ενάντια στον χρόνο, πρέπει να περάσουν στα εδάφη του αντιπάλου και να παραδώσουν ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια θανάσιμη επίθεση σε εκατοντάδες στρατιώτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο αδερφός του Μπλέικ.

Το τελευταίο trailer του "1917" λίγο πριν την πρεμιέρα

Όπως έχει αναφέρει ο Mendes το φιλμ είναι βασισμένο σε μία αληθινή ιστορία που του διηγήθηκε ο παππούς του, Alfred Mendes.

1917

Εκτός από τους MacKay και Chapman που υποδύονται τους δύο στρατιώτες, το καστ συμπληρώνουν οι Mark Strong, Andrew Scott, Richard Madden, Claire Duburcq, Colin Firth και Benedict Cumberbatch.

1917

Το "1917" θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιανουαρίου του 2020 στους κινηματογράφους από την ODEON.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.