Κυκλοφόρησε μίνι ντοκιμαντέρ για το Once Upon a Time in Hollywood

28 λεπτά γεμάτα συνεντεύξεις και behind the scenes υλικό.

Η ώρα των βραβείων Όσκαρ πλησιάζει, κι έτσι οι μεγάλοι διεκδικητές κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να αυξήσουν λίγο τις πιθανότητές τους για ένα χρυσό αγαλματάκι. To νοσταλγικό έπος του Quentin Tarantino ξεκινά στην αφετηρία έχοντας 10 υποψηφιότητες. Μέχρι, όμως, να έρθει το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου, υπάρχει εδώ και τρεις μέρες διαθέσιμο ένα πολύ ωραίο δώρο για τους fans του σπουδαίου σκηνοθέτη και του Once Upon a Time in Hollywood.

Το Once Upon a Time in Hollywood -  A Love Letter to Making Movies είναι ένα 28λεπτο behind the scenes ντοκιμαντέρ που μεταφέρει τον θεατή πίσω από την κάμερα του σκηνοθέτη και μέσα στα καμαρίνια των πρωταγωνιστών. Ένας ιδανικός τρόπος, με άλλα λόγια, για να γευτούν οι fans λίγη ακόμη από τη μαγεία του ιδιοφυούς Αμερικανού λίγο πριν τα βραβεία Όσκαρ.

"Η εκδοχή του Quentin για το 1969 είναι πολύ προσωπική. Θυμάται τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που έπαιζαν τότε στα FM, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα τραγούδια που επέλεγαν" ακούμε την Margot Robbie να λέει σε μία σκηνή του ντοκιμαντέρ. "Υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες στην ταινία. Ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνεις τα πάντα, αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει πραγματικά αγάπη για το Χόλιγουντ" συμπληρώνει ο Leonardo DiCaprio.

Θα καταφέρει άραγε η ένατη ταινία του Tarantino να βγει νικήτρια το βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου σε σημαντικές κατηγορίες όπως αυτές της Καλύτερης ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α' Αντρικού Ρόλου (Leonardo DiCaprio), B' Αντρικού ρόλου (Brad Pitt); Ίσως ναι, ίσως όχι. Σίγουρα, όμως, όπως φαίνεται και από την απήχηση του μίνι ντοκιμαντέρ έχει ήδη κατακτήσει μία θέση στην καρδιά του παγκόσμιου κοινού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.