Τα blockbusters της Sony που δεν θα δούμε τελικά φέτος

Αναβάλλουν την πρεμιέρα τους για το 2021.

Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 02 Απριλίου 2020

Δεν είναι μόνο οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο και το Euro, που έλαβαν νέα ημερομηνία διεξαγωγής για του χρόνου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η βιομηχανία του θεάματος και δη η κινηματογραφική έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, βιώνοντας μία απίστευτη ύφεση -τον Μάρτιο σημειώθηκε ιστορικό χαμηλό στο αμερικάνικο box office, το χειρότερο των τελευταίων δύο δεκαετιών από τον Σεπτέμβριο του 2000-, ένω πρωτόγνωρο σκηνικό -τα κλειστά σινεμά σε όλο τον κόσμο- και ένα μεγάλο πλήγμα: τις αναβολές εξόδου ταινιών που θα προσέγγιζαν σαν μαγνήτες το κοινό στη σκοτεινή αίθουσα. Ανάμεσα σ΄αυτές περιλαμβάνονται και τα blockbusters που σχεδίαζε να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες η Sony.

Γνωρίζουμε ήδη για την αναβολή δύο sequel, που θα έκαναν πρεμιέρα μες στον Μάρτιο, το A Quiet Place, A Quiet Place2 του John Krasinksi και το Peter Rabbit 2 του Will Gluck.

Την ίδια τύχη μαθαίνουμε τώρα ότι θα έχει το Ghostbusters: Afterlife, που αντί για τον φετινό Ιούλιο θα το δούμε τελικά στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2021, αλλά και το σουπερηρωικό Morbius της Marvel με τον Jared Leto, που μεταθέτει την πρεμιέρα του για τον επόμενο Ιούλιο.

Τέλος, το πολεμικό δράμα Greyhound του Aaron Schneider με τον χτυπημένο από τον κορονοϊό Tom Hanks να επιστρέφει στο είδος ταινιών που του πηγαίνουν πολύ και απολαμβάνουμε να τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί,  θα προβληθεί τελικά τον Ιούνιο του νέου έτους.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταινίες