Peninsula: Πρώτο trailer για το sequel του Train to Busan

Τι είχαμε ανάγκη εν μέσω πανδημίας; Μια ταινία για ζόμπι.

Τα πάντα έχουν "παγώσει" στη βιομηχανία του κινηματογράφου, που γνωρίζει μία πρωτόγνωρη ύφεση, όπως και όλοι οι υπόλοιποι παραγωγικοί τομείς της παγκόσμιας οικονομίας. Η πανδημία του κορονοϊού έχει βάλει σε καραντίνα ολόκληρο τον πλανήτη και η πλειοψηφία των ταινιών που θα έκαναν πρεμιέρα μες στους τρέχοντες αλλά και τους προσεχείς μήνες έχουν αναβληθεί για του χρόνου. Μέσα σε όλο αυτό το δυσοίωνο κλίμα, όχι νέες ταινίες δεν διαφημίζονται, ούτε trailer κυκλοφορούν. Εκτός, βέβαια από εκείνο του ίσως μοναδικού φιλμ που έχει νόημα αυτή την περίοδο, του sequel του Train to Busan (Το Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών).

Το Peninsula αποτελεί τη συνέχεια της μετα-αποκαλυπτικής κορεάτικης ταινίας που κυκλοφόρησε το 2016 από τον σκηνοθέτη Yeon Sang-ho και συγκαταλέγεται στα καλύτερα zombie movies των τελευταιών δεκαετιών. Η υπόθεσή της περιστρεφόταν γύρω από τις προσπάθειες ενός άντρα να επιβιώσει μαζί με την κόρη του σε ένα τρένο γεμάτο ζόμπι που κατευθυνόταν προς την πόλη Μπουσάν της Νότιας Κορέας. 

Η νέα ιστορία διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη και ακολουθεί έναν στρατιώτη που καλείται ενώ είχε δραπετεύσει στο εξωτερικό να επιστρέψει στην κατεστραμμένη πόλη για να βρει όσους επιβίωσαν από την ζόμπι αποκάλυψη.

Πάτα play για να δεις το πρώτο trailer.

Το Peninsula θα κάνει πρεμιέρα -αν όλα πάνε καλά- μες στο καλοκαίρι στην Κορέα. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί στα μέρη μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος