Πρώτο trailer για το Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga του Netflix

Μπορεί η φετινή Eurovision να ακυρώθηκε, το 12άρι μας όμως πηγαίνει στους Will Ferrell και Rachel McAdams.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 18 Μαΐου 2020

Πριν από περίπου δύο χρόνια, είχαμε μάθει ότι πρώτον, το Netflix ετοιμάζει ταινία με θέμα τη Eurovision και δεύτερον, ότι σ' αυτήν πρωταγωνιστής θα είναι ο Will Ferrell, από τα μεγαλύτερα χολιγουντιανά ταλέντα αυτή τη στιγμή στο είδος της κωμωδίας και παρωδίας - η απίθανη ερμηνεία του στο Anchorman: The Legend of Ron Burgundy δύσκολα ξεχνιέται.

Σήμερα, η αμερικάνικη πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της ταινίας, που τιτλοφορείται Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga και αποτελεί ουσιαστικά το βίντεο κλιπ της ισλανδικής συμμετοχής στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Συμπρωταγωνίστρια του Ferrell είναι η Rachel McAdams και μαζί ερμηνεύουν το διαγωνιζόμενο κομμάτι τους, Volcano Man - εννοείται διαθέτει όλη τη κιτς αισθητική που είναι συνυφασμένη εδώ και χρόνια με τον μουσικό θεσμό.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο David Dobkin, ενώ το σενάριο ο Andrew Steele με τον Ferrell. Εκτός από τον τελευταίο και την McAdams, επί οθόνης θα δούμε επίσης τους Pierce Brosnan, Dan Stevens and Demi Lovato.

Η υπόθεση της παρωδίας αφορά τους δύο Ισλανδούς τραγουδιστές Lars Erickssong και Sigrit Ericksdottir και την προσπάθειά τους να κατακτήσουν την κορυφή της Eurovision.


Το Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Ιουνίου, αν και αρχικά η κυκλοφορία του ήταν προγραμματισμένη να συμπέσει με τη διεξαγωγή του φετινού μουσικού διαγωνισμού, ο οποίος ωστόσο ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μουσική

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το Space Jam επιστρέφει με πρωταγωνιστή τον LeBron James

Όλα τα καλά νέα έχουν ημερομηνία μέσα στο 2021 δυστυχώς.

Ντοκιμαντέρ και ταινίες για το μπάσκετ

Όλα όσα θα (ξανα)δεις μετά το The Last Dance και πριν το Space Jam 2.