The Hawkline Monster, το γκόθικ γουέστερν του Γιώργου Λάνθιμου

Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης συνεργάζεται ξανά με τον σεναριογράφο της "Ευνοούμενης", Tony McNamara στη νέα του ταινία.

Μαζί με την "Κινέττα" του 2005, η οσκαρική "Ευνοούμενη" (2018) είναι η δεύτερη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, που το σενάριο δεν φέρει την υπογραφή του χρόνιου συνεργάτη και καλού φίλου του σκηνοθέτη, Ευθύμη Φιλίππου. Το σενάριο της δεύτερης αποτέλεσε δημιουργία του σπουδαίου Αυστραλού Tony McNamara, με τον οποίο ο Λάνθιμος ενδέχεται να συνεργαστεί ξανά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, οι δυο τους βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη νέα ταινία του Έλληνα δημιουργού, το The Hawkline Monster.

The Hawkline Monster, το γκόθικ γουέστερν του Γιώργου ΛάνθιμουΠρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Richard Brautigan (εκδόσεις Γράμματα, "Το Τέρας των Χώκλιν"), που κυκλοφόρησε το 1974. Η ιστορία του γκόθικ γουέστερν, όπως χαρακτηρίζεται, έχει ως εξής: Μέσα στην ερημιά των Νεκρών Λόφων, στο Ανατολικό Όρεγκον, βρίσκεται η έπαυλη των Χώκλιν, όπου κατοικούν οι δύο γοητευτικές δεσποινίδες Χώκλιν. Το σπίτι όμως στεγάζει κι έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη. Δύο επαγγελματίες δολοφόνοι αναλαμβάνουν να τον βγάλουν από τη μέση.

Να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο προβάλλεται στη μικρή οθόνη η νέα συγγραφική δουλειά του McNamara, η μίνι σειρά The Great με τους Elle Fanning και Nicholas Hoult, που αποτελεί μία διαφορετική βιογραφία της Αικατερίνης Β' της Ρωσίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.