Οι νέες σειρές του Σεπτεμβρίου

Τέσσερις ολοκαίνουργιες παραγωγές κάνουν ποδαρικό στη φθινοπωρινή τηλεοπτική σεζόν.

Esquire Team
Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 01 Σεπτεμβρίου 2020

Αποχαιρετούμε το πιο αλλόκοτο καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών με τις πιο αναμενόμενες, νέες αφίξεις της TV για τον πρώτο μήνα της φθινοπωρινής σεζόν· σειρές, που φέρουν χολιγουντιανές υπογραφές -Ridley Scott και Luca Guadagnino- και αστέρες -Hilary Swank και Sara Paulson- στη μικρή οθόνη και διηγούνται από sci-fi μέχρι coming of age ιστορίες.

Raised By Wolves

Δυο ανδροειδή, ονόματι "Μητέρα” και "Πατέρας”, καλούνται να μεγαλώσουν παιδιά ανθρώπων σε έναν μυστηριώδη, νέο πλανήτη. Καθώς η αναπτυσσόμενη αποικία των ανθρώπων διχάζεται από τις θρησκευτικές διαφορές, τα ανδροειδή συνειδητοποιούν ότι ο έλεγχος των πεποιθήσεων των ανθρώπων, αποτελεί μια επικίνδυνη και δύσκολη αποστολή.

Αυτή είναι η υπόθεση του sci-fi series, Raised By Wolves, που φέρει την βαριά υπογραφή του Ridley Scott. Εκ των πρωταγωνιστών, ο Travis Fimmel, ο Αυστραλός ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Ragnar Lothbrok στη σειρά του BBC, Vikings.

Πρεμιέρα: 03/09, HBO

Away

Η Emma Green φεύγει για μία επικίνδυνη αποστολή στον Άρη ως επικεφαλής ενός διεθνούς πληρώματος και πρέπει να αφήσει τον άντρα και την έφηβη κόρη της πίσω. Η Hilary Swank πρωταγωνιστεί στο sci-fi δράμα του Andrew Hinderaker.

Πρεμιέρα: 04/09, Netflix

We Are Who We Are

Ο Luca Guadagnino μεταπηδά από τη μεγάλη στη μικρή οθόνη για να παραδώσει μία μίνι δραματική σειρά, που δανείζεται στοιχεία από το οσκαρικό φιλμ "Να με φωνάζεις με το όνομά σου". Η ιστορία διαδραματίζεται σε μία αμερικάνικη στρατιωτική βάση κοντά στην Βενετία της Ιταλίας, με πρωταγωνιστές δύο εφήβους, τους 14χρονους Fraser Wilson και Caitlin Harper. Η φιλία, ο πρώτος έρωτας, η σεξουαλική αφύπνιση είναι τα βασικά ζητήματα με τα οποία καταπιάνεται για ακόμα μία φορά ο Ιταλός δημιουργός.

Πρεμιέρα: 14/09, HBO

Ratched

Στο δραματικό prequel του "Στη Φωλιά του Κούκου", η Sara Paulson είναι η Mildred Ratched, μία νοσοκόμα που θυμίζει τον Dr Jekyll και τον Mr. Hyde. Αν και φαίνεται καλή και αγαθή, αποδεικνύεται τελικά ότι είναι ένα πλάσμα που φαίνεται να τρέφεται από τα απάνθρωπα πειράματα που λαμβάνουν χώρα στην κλινική που έχει επιλέξει να δουλεύει.

Πρεμιέρα: 18/09, Netflix

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης