Raised By Wolves: Πρώτο trailer για τη sci-fi σειρά του Ridley Scott

Πρωταγωνιστεί ο Travis Fimmel, ο Ragnar Lothbrok από τους Vikings.

Δυο ανδροειδή, ονόματι "Μητέρα” και "Πατέρας”, καλούνται να μεγαλώσουν παιδιά ανθρώπων σε έναν μυστηριώδη, νέο πλανήτη. Καθώς η αναπτυσσόμενη αποικία των ανθρώπων διχάζεται από τις θρησκευτικές διαφορές, τα ανδροειδή συνειδητοποιούν ότι ο έλεγχος των πεποιθήσεων των ανθρώπων, αποτελεί μια επικίνδυνη και δύσκολη αποστολή.

Αυτή είναι η υπόθεση της νέας, πολλά υποσχόμενης, τηλεοπτικής σειράς του HBO, Raised By Wolves, που φέρει την βαριά υπογραφή του Ridley Scott. Ο χολιγουντιανός σκηνοθέτης (Alien, Μονομάχος) έχει αναλάβει χρέη παραγωγού -μαζί με τον σεναριογράφο και showrunner της σειράς Aaron Guzikowski (Prisoners), ενώ σκηνοθετεί τα δύο πρώτα από τα δέκα συνολικά επεισόδια, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στην τηλεοπτική σκηνοθεσία. 

Εκ των πρωταγωνιστών του sci-fi series είναι ο Travis Fimmel, ο Αυστραλός ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Ragnar Lothbrok στη σειρά του BBC, Vikings.

Το πρώτο trailer του Raised By Wolves μόλις κυκλοφόρησε και οι δυστοπικής ομορφιάς εικόνες μάς άνοιξαν την όρεξη για τη συνέχεια. 


To Raised by Wolves θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου στο HBO Max.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.