Οι νέες σειρές του Σεπτεμβρίου
Τέσσερις ολοκαίνουργιες παραγωγές κάνουν ποδαρικό στη φθινοπωρινή τηλεοπτική σεζόν.
Αποχαιρετούμε το πιο αλλόκοτο καλοκαίρι των τελευταίων δεκαετιών με τις πιο αναμενόμενες, νέες αφίξεις της TV για τον πρώτο μήνα της φθινοπωρινής σεζόν· σειρές, που φέρουν χολιγουντιανές υπογραφές -Ridley Scott και Luca Guadagnino- και αστέρες -Hilary Swank και Sara Paulson- στη μικρή οθόνη και διηγούνται από sci-fi μέχρι coming of age ιστορίες.
Raised By Wolves
Δυο ανδροειδή, ονόματι "Μητέρα” και "Πατέρας”, καλούνται να μεγαλώσουν παιδιά ανθρώπων σε έναν μυστηριώδη, νέο πλανήτη. Καθώς η αναπτυσσόμενη αποικία των ανθρώπων διχάζεται από τις θρησκευτικές διαφορές, τα ανδροειδή συνειδητοποιούν ότι ο έλεγχος των πεποιθήσεων των ανθρώπων, αποτελεί μια επικίνδυνη και δύσκολη αποστολή.
Αυτή είναι η υπόθεση του sci-fi series, Raised By Wolves, που φέρει την βαριά υπογραφή του Ridley Scott. Εκ των πρωταγωνιστών, ο Travis Fimmel, ο Αυστραλός ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Ragnar Lothbrok στη σειρά του BBC, Vikings.
Πρεμιέρα: 03/09, HBO
Away
Η Emma Green φεύγει για μία επικίνδυνη αποστολή στον Άρη ως επικεφαλής ενός διεθνούς πληρώματος και πρέπει να αφήσει τον άντρα και την έφηβη κόρη της πίσω. Η Hilary Swank πρωταγωνιστεί στο sci-fi δράμα του Andrew Hinderaker.
Πρεμιέρα: 04/09, Netflix
We Are Who We Are
Ο Luca Guadagnino μεταπηδά από τη μεγάλη στη μικρή οθόνη για να παραδώσει μία μίνι δραματική σειρά, που δανείζεται στοιχεία από το οσκαρικό φιλμ "Να με φωνάζεις με το όνομά σου". Η ιστορία διαδραματίζεται σε μία αμερικάνικη στρατιωτική βάση κοντά στην Βενετία της Ιταλίας, με πρωταγωνιστές δύο εφήβους, τους 14χρονους Fraser Wilson και Caitlin Harper. Η φιλία, ο πρώτος έρωτας, η σεξουαλική αφύπνιση είναι τα βασικά ζητήματα με τα οποία καταπιάνεται για ακόμα μία φορά ο Ιταλός δημιουργός.
Πρεμιέρα: 14/09, HBO
Ratched
Στο δραματικό prequel του "Στη Φωλιά του Κούκου", η Sara Paulson είναι η Mildred Ratched, μία νοσοκόμα που θυμίζει τον Dr Jekyll και τον Mr. Hyde. Αν και φαίνεται καλή και αγαθή, αποδεικνύεται τελικά ότι είναι ένα πλάσμα που φαίνεται να τρέφεται από τα απάνθρωπα πειράματα που λαμβάνουν χώρα στην κλινική που έχει επιλέξει να δουλεύει.
Πρεμιέρα: 18/09, Netflix
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
2 σειρές και μία εκπομπή της ΕΡΤ που ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα
Μετά το ρεκόρ θεάσεων της "Μεγάλης Χίμαιρας" σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη, η δημόσια τηλεόραση "επιστρατεύει" νέο περιεχόμενο στη συχνότητα της ΕΡΤ και στο Ertflix για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΗ νέα ταινία του Guy Ritchie λέγεται "In The Grey"-μία απίθανη ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο επιβίωσης
Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου θρίλερ δράσης είχε προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου του 2025, αλλά ακυρώθηκε από τη Lionsgate. Λίγη ακόμα υπομονή λοιπόν, αφού θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Απριλίου, από την TFG.
Γραφει Ραφαελλα Ραλλη6 ρόλοι που ανέδειξαν τον Jacob Elordi στον απόλυτο σταρ του σήμερα
Ποιος να το φανταζόταν ότι ο τύπος που ξεκίνησε από το ρομαντικό franchise του Netflix The Kissing Booth, ως ο ωραίος, ζόρικος έφηβος που κερδίζει το κορίτσι, α λα Luke Perry, θα γινόταν ένας εκ των πιο υποσχόμενων ηθοποιών των '20s.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΗ ιστορία του Σορίν Ματέι έγινε ταινία και αυτό είναι το trailer της
Μια ταινία μυθοπλασίας εμπνευσμένη από διαφορετικά πραγματικά περιστατικά λίαν συντόμως κυκλοφορεί στους κινηματογράφους και αν είσαι Millennial την υπόθεσή της, τη θυμάσαι έστω και λίγο.
Και οι Pantera στο Release Athens
Το Release Athens 2026 υποδέχεται τους θρυλικούς Τεξανούς πρωτοπόρους του groove metal, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.
Αυτή είναι η νέα, πολλά υποσχόμενη ελληνική σειρά της Cosmote TV μετά το Ριφιφί
Έχουμε τις πρώτες εικόνες από τη σειρά που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Γκικαπέππα σε σενάριο και σκηνοθεσία. Πρόκειται για τον δημιουργό της σειράς "Έρημη Χώρα" που προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και βραβεία.
Γραφει Ραφαελλα Ραλλη