Πρώτο, επικό trailer για τη S02 του Mandalorian

Ο μασκοφορεμένος πολεμιστής επιστρέφει στις επάλξεις με τον Baby Yoda.

H δεύτερη σεζόν του Mandalorian βρίσκεται προ των πυλών και η Disney+ θα πρέπει να τρίβει τα χέρια της με το hype που έχει δημιουργηθεί. Έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα όταν απόφασισε να φέρει τον κόσμο του Star Wars στις μικρές μας οθόνες και, μέχρι στιγμής, βγαίνει απόλυτα κερδισμένοι. Όσο για τους φανατικούς οπαδούς; Μεγάλη μερίδα από αυτούς αντιμετώπισε τη saga του μασκοφορεμένου πολεμιστή (Pedro Pascal) και το πράσινου, μικροσκοπικού προστατευόμενού του -μία ευθεία αναλογία στο θρυλικο manga Lone Wolf and Cub- πάρα πολύ θετικά. Ίσως, μάλιστα, πιο θετικά και από ότι την τελευταία Star Wars ταινία...

"Θέλεις να ψάξω σε όλον τον γαλαξία και να παραδώσω αυτό το πλάσμα σε μία φυλή από εχθρικούς μάγους" ακούμε τον Pedro Pascal να λέει στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Το trailer 

"Όπου πάει αυτός, πάω και εγώ" τον ακούμε σε άλλο σημείο του trailer. Πέρα από το εντυπωσιακά τοπία σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά από εδώ και την εξαιρετική ατμόσφαιρα που διαθέτει το trailer, το ζήτημα είναι αν θα καταφέρει το Mandalorian να συνεχίσει την πολύ ενδιαφέρουσα -αν και λίγο απλοϊκή ιστορία, κάτι που δεν είναι όμως απαραίτητα κακό όταν μιλάμε για Star Wars- με τον ίδιο καλό ρυθμό και χιούμορ της πρώτης σεζόν. 

Όσο για τη σύνοψη της S02; Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε: Ο μασκοφόρος πολεμιστής και το μικροσκοπικό πράσινο πλασματάκι συνεχίζουν το ταξίδι τους προς το άγνωστο (;) αντιμετωπίζοντας νέους εχθρούς και αποκτώντας ακόμα περισσότερους συμμάχους με φόντο μία ταραγμένη εποχή λίγο μετά την κατάρρευση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mandalorian (@themandalorian) on

Για περισσότερες περιπέτειες από τον Πόλεμο των Άστρων, λεπτομέρειες από τη saga του Mandalorian και αποκαλύψεις μεγάλων μυστικών θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την πρεμιέρα που θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε May the Force Be With You.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.