2 νέες ταινίες προσγειώνονται στο Netflix

Κάνουν πρεμιέρα μες στον Νοέμβριο και φέρνουν στην οθόνη μας σπουδαία ονόματα του κινηματογράφου.

Μετά το "Η Δίκη των 7 του Σίκαγο" του Aaron Sorkin, που έκανε πρεμιέρα μες στον Οκτώβριο και όπως όλα δείχνουν οδεύει προς ολοταχώς για τα φετινά χρυσά αγαλματίδια και λίγο πριν το The Midnight Sky του George Clooney που θα δούμε τον Δεκέμβριο, το Netflix ετοιμάζεται για την κυκλοφορία δύο ακόμα ταινιών που έχουν οσκαρικές φιλοδοξίες. 

The Life Ahead

Στην παραθαλάσσια Ιταλία, μία ηλικιωμένη Εβραία, επιζήσασα του Ολοκαυτώματος, εργάζεται σε ένα κέντρο φροντίδας μικρών παιδιών. Εκεί, γνωρίζει ένα 12χρονο αγόρι από την Σενεγάλη και αποφασίζει να το βοηθήσει να βρει την οικογένειά του και την πίστη του- μαζί και τη δική της.

Το παιδί υποδύεται ο πρωτοεμφανιζόμενος Ibrahima Gueye, ενώ την γυναίκα μία ηθοποιός-ζωντανός θρύλος του κινηματογράφου, η Sophia Loren που επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη έντεκα χρόνια μετά την ταινία του Rob Marshall, Nine και μάλιστα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του γιου της, Edoardo Ponti (ο δεύτερος γιος της 86χρονης ηθοποιού με τον σκηνοθέτη Carlo Ponti, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1966 μέχρι τον θάνατό του το 2007).

Το σενάριο του φιλμ συνυπογράφουν ο Ponti με τον Ugo Chiti, βασισμένοι στο μυθιστόρημα The Life Before Us του Romain Gary. Να σημειωθεί ότι το βιβλίο μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1978 υπό τον τίτλο Madame Rosa κερδίζοντας το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Πρεμιέρα: 13/11/2020

Hillbilly Elegy

Με αφορμή ένα επείγον τηλεφώνημα, ένας φοιτητής Νομικής του Πανεπιστημίου του Γέιλ επιστρέφει στη γενέτειρά του στο Οχάιο. Οι αναμνήσεις ξυπνούν και αναλογίζεται την οικογενειακή του ιστορία και το μέλλον του.

Ο δημιουργός των φιλμ A Beautiful Mind (2001) -κέρδισε το Όσκαρ Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Ταινίας- , Cinderella Man (2005), The Da Vinci Code (2006),  Frost/Nixon (2008), Solo: A Star Wars Story (2018), Ron Howard σκηνοθετεί τις Glenn Close και Amy Adams σε ένα δράμα που μιλά για το αμερικάνικο όνειρο μέσα από ένα επαρχιακό πρίσμα. Το Hillbilly Elegy είναι η νέα σκηνοθετική δουλειά του δημιουργού, το σενάριο της οποίας υπογράφει η Vanessa Taylor, βασισμένη στα ομώνυμα απομνημονεύματα του J.D. Vance που κυκλοφόρησαν το 2016. 

Πρεμιέρα: 24/11/2020

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Challengers δεν είναι μία ακόμα ταινία για το τένις

Zendaya σε ταινία με στοιχεία θρίλερ, σεξ, ζήλειας και προδοσίας. Θέλουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι Blur έδωσαν την τελευταία συναυλία τους στο Coachella

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Damon Albarn.

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".