2 νέες σειρές μυστηρίου έρχονται στο Netflix
Η μία "γεννήθηκε" στην Ισπανία, η άλλη στην Δανία.
Πέρα από τα νέα φιλμ που έχουν θέσει ήδη γερές βάσεις για την επικείμενη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ -Mank, The Prom, The Midnight Sky και Ma Rainey's Black Bottom-, αλλά και από τις πολλές, χριστουγεννιάτικες σειρές και ταινίες του, το Netflix παρουσιάζει μες στον Δεκέμβριο δύο ολοκαίνουριες αφίξεις στην κατηγορία του μυστηρίου για τους λάτρεις του σασπένς, του ψυχολογικού τρόμου και των δραματικών ανατροπών.
Ο λόγος για το The Mess You Leave Behind (El desorden que dejas) που έρχεται από την Ισπανία και το Equinox που ταξιδεύει στην πλατφόρμα από την Δανία.
The Mess You Leave Behind (El desorden que dejas)
Μια νεαρή καθηγήτρια λογοτεχνίας μετακομίζει στη γενέτειρα του συζύγου της, στην προσπάθειά της να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Πιάνει δουλειά σε ένα λύκειο, αλλά στοιχειώνεται από έναν θάνατο που συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες και ο οποίος αρχίζει να απειλεί την ίδια τη ζωή της.
Βασισμένο στο βραβευμένο, ομώνυμο μυθιστόρημα του Carlos Montero, συνδημιουργού της σειράς Elite, το ψυχολογικό δράμα μυστηρίου El Desorden Que Dejas (The Mess You Leave Behind) αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των ισπανικών σόου στην πλατφόρμα, που τόσο αδηφάγα καταναλώνει το κοινό- όχι μόνο το ελληνικό.
Προβάλλεται ήδη στην πλατφόρμα.
Equinox
Το 1999, η νεαρή Άστριντ βλέπει ένα λεωφορείο με μαθητές να εξαφανίζεται. Είκοσι χρόνια μετά, το 2019, συναντά έναν άντρα που αναγνωρίζει ως θύμα του συμβάντος και ξεκινά τις προσπάθειές της να διαλευκάνει το μυστήριο. Μόνο που τελικά καταλήγει να αλλάξει το παρελθόν.
Αυτή είναι εν ολίγοις η υπόθεση της επερχόμενης δανέζικης μίνι σειράς της Tea Lindeburg -αποτελείται από έξι επεισόδια-, με πρωταγωνιστές τους Danica Curcic, Lars Brygmann και Karoline Hamm. Ένα δράμα μυστηρίου, που μπλέκει το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον, επιχειρεί ταξίδια στον χώρο και τον χρόνο, με αποτέλεσμα να μην είναι λίγοι εκείνοι που την παραλληλίζουν με το γερμανικό διαμαντάκι της πλατφόρμας, Dark.
Πρεμιέρα: 30/12
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Οι ταινίες του James Cameron σε σειρά αξιολόγησης
Ένα updated ranking των ταινιών του κινηματογραφικού μύθου, με αφορμή την κυκλοφορία του Avatar: Φωτιά και Στάχτη.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΚαι οι Thievery Corporation στο Release Athens 2026
Μετά από την προσθήκη των Garbage στο πλευρό του Moby, μόλις ανακοινώθηκε νέα ημέρα στο line up της δημοφιλούς διοργάνωσης που το 2026 έχει επέτειο δέκα χρόνων και το γιορτάζει δεόντως.
Αυτή η μπάντα αξίζει τον μεγαλύτερο σεβασμό, σύμφωνα με τον Bono
Πώς ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους frontmen της rock άντλησε έμπνευση από τους ήρωές του. Ο Bono θυμάται τις φωνές και τα τραγούδια που καθόρισαν τη διαδρομή του.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΠώς ο James Cameron έχτισε τον μύθο του
Για περισσότερα από 45 χρόνια, ο James Cameron μετατρέπει το αδύνατο σε κινηματογραφική τελειότητα, αναγκάζοντας κάθε φορά Χόλιγουντ και κοινό σε βαθιά υπόκλιση.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈχουμε πρώτο, επικό trailer για το Disclosure Day, τη νέα ταινία του Steven Spielberg
Μετά από μήνες άκρας μυστικότητας, η νέα ταινία του μάστορα του σασπένς αποκαλύπτει τα πρώτα της μυστικά. Το teaser trailer υπόσχεται επική επιστροφή στην επιστημονική φαντασία με Emily Blunt, εξωγήινες παρουσίες και μια ατμόσφαιρα που θυμίζει κλασικό Spielberg.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΟι Garbage θα πλαισιώσουν τον Moby στο Release Athens 2026
Αυτή κι αν είναι μία πολύ ωραία προσθήκη στην Τετάρτη 1 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Η Shirley Manson και η παρέα της έρχεται για να μας θυμίσει 32(!) χρόνια ροκ μουσικής.