Ο Nicolas Cage θα υποδυθεί τον Joe Exotic σε νέα σειρά

Εδώ που τα λέμε, δεν θα μπορούσε να βρεθεί καταλληλότερος για τον ρόλο του Tiger King.

Ένα από τα πιο viral πρόσωπα της καραντίνας ήταν ασφαλώς ο περιβόητος Joseph Maldonado-Passage, aka Joe Exotic, η ιστορία του οποίου περιγράφηκε στο ίσως πιο τρελό ντοκιμαντέρ που έχει προβληθεί ποτέ στο Netflix, το Tiger King: Murder, Mayhem and Madness

Το hype ήταν τέτοιο -μην ξεχνάς πως το Tiger King το παρακολούθησαν σχεδόν 65.000.000 θεατές- που πολλοί παραγωγοί ενδιαφέρθηκαν κάτι παραπάνω από ζεστά για κάποιο adaptation, είτε στη μικρή είτε στη μεγάλη οθόνη. Το CBS είναι ένα από τα δίκτυα που αποφάσισαν να παρουσιάσουν μία μίνι σειρά για τον βίο και την πολιτεία του πρώην ιδιοκτήτη ζωολογικού κήπου με αιλουροειδή στην Οκλαχόμα και πλέον κατάδικου Joe Exotic, επιλέγοντας μάλιστα για τον ομώνυμο ρόλο το cult είδωλο που ακούει στο όνομα Nicolas Cage.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Variety, ο 56χρονος Αμερικανός ηθοποιός θα είναι ο κεντρικός χαρακτήρας στο project των Dan Lagana και Paul Young, που θα βασιστεί στο επικό άρθρο του Texas Monthly από τον Ιούνιο του 2019, που τιτλοφορείται "Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild" και γράφτηκε από τον Leif Reigstad. Αυτή δεν είναι η μόνη τηλεοπτική απόπειρα για την εξιστόρηση των κατορθωμάτων του Tiger King, καθώς βρίσκεται στα σκαριά μία ακόμη σειρά με την Kate McKinnon στο ρόλο της Carole Baskin. 

Υπενθυμίζουμε πως ο Nicolas Cage θα υποδυθεί προσεχώς και τον Nicolas Cage -δηλαδή τον εαυτό του- στην ταινία με τον πολύ χαρακτηριστικό τίτλο The Unbearable Weight of Massive Talent. O ίδιος ο Joe Exotic πάντως, με δηλώσεις του πίσω από τα κάγκελα έχει αναφέρει πριν μερικές εβδομάδες πως θα προτιμούσε να τον υποδυθεί ο Brad Pitt. 


Διάβασε ακόμη για τις 8 σειρές που αναγεννήθηκαν στο Netflix, 6 πολύ δυνατά αθλητικά ντοκιμαντέρ, τον Jason Hehir που έμαθε να μη βάζει στοιχήματα με τον Michael Jordan, το Hellraiser που γίνεται σειρά από το HBO και το White Lines που ίσως είναι το νέο La Casa de Papel.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης