Έφυγε από τη ζωή ο Dustin Diamond

Ο Screech του Saved by the Bell νικήθηκε από τον καρκίνο σε ηλικία 44 ετών.

Γράφει: Esquire Editors 02 Φεβρουαρίου 2021

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ντάστιν Ντάιμοντ, που έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του "Σκριτς" στην τηλεοπτική σειρά "Πριν χτυπήσει το κουδούνι", πέθανε σήμερα από κεραυνοβόλο καρκίνο, ανακοίνωσε ο ατζέντης του. Σύμφωνα με τον Ρότζερ Πολ, ο 44χρονος Ντάιμοντ διαγνώστηκε με καρκίνο μόλις πριν από τρεις εβδομάδες. "Δεν υπέφερε", εξήγησε ο εκπρόσωπός του.

Ο Ντάιμοντ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, καταγόταν από την Καλιφόρνια και ξεκίνησε την καριέρα του από πολύ μικρή ηλικία, αρχικά στη σειρά Good Morning, Miss Bliss, η οποία στη συνέχεια εξελίχθηκε στο Saved by the bell ("Πριν χτυπήσει το κουδούνι"). Κράτησε τον ρόλο του "Σκριτς" για πολλά χρόνια αλλά, μολονότι συνέβαλε στην επιτυχία της σειράς, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει πρωταγωνιστικούς ρόλους στο υπόλοιπο της καριέρας του.

Έφυγε από τη ζωή ο Dustin DiamondGetty Images

Τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν και πάλι επάνω του το 2009, όταν εξέδωσε ένα βιβλίο όπου περιέγραφε τα παρασκήνια της σειράς. Αργότερα όμως παραδέχτηκε ότι πολλά από τα συμβάντα που περιέγραφε τα είχε επινοήσει ο ίδιος.

Πέρσι, ο Ντάιμοντ ήταν ο μεγάλος απών από τη συνέχεια της σειράς "Πριν χτυπήσει το κουδούνι", η οποία προβάλλεται από τη νέα πλατφόρμα Peacock και στην οποία εμφανίζονται πολλοί από τους πρωταγωνιστές της αρχικής σειράς.

Το 2015 ο Ντάιμοντ καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών επειδή μαχαίρωσε έναν θαμώνα σε μπαρ του Ουισκόνσιν, μετά από καυγά. "Δεν ήταν κακόβουλος", τόνισε ο ατζέντης τους, εξηγώντας ότι ο ηθοποιός πέρασε πολλές δοκιμασίες, χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις. Ο ίδιος είπε ότι προτιμά να τον θυμάται σαν έναν άνθρωπο το μεγαλύτερο πάθος του οποίου ήταν "να κάνει τους άλλους να γελάνε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.