Τα κορυφαία guests στα "Φιλαράκια"

Ένα μικρό τεστ μνήμης για τους fans των Friends.

Δεδομένου του ότι έχουν περάσει 26 χρόνια από το ντεμπούτο των Friends (ή Φιλαράκια αν προτιμάς) στην τηλεόραση, καταλαβαίνουμε ότι οι νεότεροι ίσως να μη μπορούν να συλλάβουν την αδιανόητη επιτυχία τους. Ενδεχομένως μάλιστα, αν η πρεμιέρα τους γινόταν σε καιρούς όπως τώρα, που οι πλατφόρμες streaming μεσουρανούν, να μιλούσαμε για ακόμη μεγαλύτερη αναγνώριση και αποδοχή παγκοσμίως. Στο virality της σειράς -πριν καλά καλά υπάρξει ο όρος viral- σημαντικό ρόλο έπαιξε αφενός το σενάριο και η χημεία των πρωταγωνιστών αφετέρουν οι guest εμφανίσεις πασίγνωστων ηθοποιών ή τότε πρωτοεμφανιζομένων νυν σταρς.

Δέκα από τις πιο ξεχωριστές, βρίσκεις παρακάτω. Σε αυτές, δεν έχουμε συμπεριλάβει αυτή του Jean-Claude Van Damme, αφού την έχουμε ήδη αναλύσει διεξοδικά.

George Clooney και Noah Wyle (1η σεζόν)

Κάπου ανάμεσα στις βάρδιές τους στη σειρά ER, ο George Clooney και ο Noah Wyle βρήκαν χρόνο να περάσουν μια βόλτα από τα Φιλαράκια για να φλερτάρουν με τη Rachel και τη Monica Geller.

Julia Roberts (2η Σεζόν)

Η Julia Roberts ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια του Χόλιγουντ όταν εμφανίστηκε στα Φιλαράκια ως Susie Moss. Η παιδική φίλη του Chandler επέστρεψε για να πάρει το αίμα της πίσω επειδή την είχε ντροπιάσει όταν ήταν μικρή και όχι πάρα πολύ όμορφη. 

Ben Stiller (3η σεζόν)

Ο Ben Stiller από την άλλη, υποδύθηκε τον Tommy, έναν τύπο με τον οποίο έβγαινε η Rachel και που αντιμετώπιζε "προβληματάκια" με τα νεύρα του.

Billy Crystal και Robin Williams (3η σεζόν)

Κατά τύχη, οι Billy Crystal και Robin Williams βρίσκονταν στο ίδιο στούντιο όταν γυριζόταν το επεισόδιο The One with the Ultimate Fighting Champion. Έκαναν μια στάση για καφέ λοιπόν, και με τον αυτοσχεδιασμό τους άφησαν άφωνους τους πάντες.

Charlton Heston (4η σεζόν)

Ο ηθοποιός - θρύλος εμφανίστηκε ως ο εαυτός του και συμπρωταγωνιστής του Joey, κάνοντας τον να περάσει κάπως δύσκολα.

Reese Witherspoon (6η σεζόν)

Η κακομαθημένη αδερφή της Rachel, Jill την επισκέπτεται στην 6η σεζόν και σχεδόν της κλέβει τον Ross μέσα από τα χέρια. Εκείνη την περίοδο, η Witherspoon ήταν ιδιαίτερα περιζήτητη εξαιτίας των ταινιών Cruel Intentions και American Psycho.

Bruce Willis (6η σεζόν)

Ο Bruce Willis ή αλλιώς Paul στη σειρά είχε σχέση με τη Rachel ενόσω η 20χρονη κόρη του είχε με τον Ross. 

Brad Pitt (8η σεζόν)

Εκείνη την περίοδο, η Jennifer Aniston ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt και δε χρειάζεται να περιγράψουμε το χαμό που έγινε με την εμφάνισή του. Μάλιστα, κλήθηκε να υποδυθεί έναν παλιό της (και πρώην παχύσαρκο) συμμαθητή της παρέας που την απεχθανόταν και γι᾽αυτό είχε δημιουργήσει μαζί με τον Ross το περιβόητο I Hate Rachel Club.

Sean Penn (8η σεζόν)

Ο Sean Penn βρέθηκε ανάμεσα στις δύο αδερφές, τη Phoebe και την Ursula ως αρραβωνιαστικός της δεύτερης που εν τέλει μπλέκει και με τις δύο.

Danny DeVito (10η σεζόν)

Στο The One Where the Stripper Cries ο Danny DeVito παίζει τον σχεδόν συνταξιούχο στρίπερ που "παρήγγειλαν" η Rachel και η Monica για τη Phoebe που παντρευόταν.
 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης