Οι καλύτερες πρωτότυπες σειρές του Netflix για το 2021

Όσοι κακολογούν τελευταία τη διάσημη πλατφόρμα streaming, ίσως αναθεωρήσουν.

Η χρήση του Netflix εν μέσω πανδημίας είναι όσο συχνή είναι η αντίστοιχη της οδοντόβουρτσας - έτσι θέλουμε να πιστεύουμε τουλάχιστον. Μπορεί όλοι να ανυπομονούμε για το πότε θα μπορέσουμε να μειώσουμε το άνοιξε-κλείσε της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming για να κάνουμε τις βόλτες μας, όμως ευτυχώς μέχρι να τα καταφέρουμε ευτυχώς υπάρχει μπόλικο, αξιόλογο υλικό προς παρακολούθηση. Μάλιστα πρόκειται για πρωτότυπο υλικό προς αποστόμωση όσων λένε πως το Netflix έχει θυσιάσει την ποιότητα στο βωμό της ποσότητας. Σε τέτοιες περιπτώσεις -δηλαδή για τις καλύτερες πρωτότυπες σειρές του Netflix-, πάντα θα θυμίζουμε την ύπαρξη του γαλλικού Lupin με πρωταγωνιστή τον Omar Sy, που έκανε ποδαρικό στην αρχή του 2021 και μέχρι στιγμής μόνο φανατικούς θεατές έχει αποκτήσει. 

Παρακάτω, βρίσκεις 5 ακόμη λόγους για να έχεις εμπιστοσύνη στο πρωτογενές περιεχόμενο της πλατφόρμας streaming. 

Murder Among the Mormons

Το Murder Among the Mormons είναι η νέα σειρά ντοκιμαντέρ των κινηματογραφιστών Tyler Measom και Jared Hess που αφηγείται ένα απίστευτο έγκλημα που σόκαρε την κοινότητα των Μορμόνων στο Σολτ Λέικ Σίτι το 1985. 36 χρόνια μετά, το σοκ είναι όλο δικό μας. 

Pretend It’s A City

Το Pretend It’s A City είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να ανακαλύψει κανείς τη Νέα Υόρκη μέσα από τη χιουμοριστική πένα της Fran Lebowitz. Μέσα από συζητήσεις με τον Martin Scorsese, το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει όλες εκείνες τις ιδιομορφίες και λεπτομέρειες της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ, δοσμένες στο κοινό με μπόλικη αγάπη και κυρίως, ειλικρίνεια.

Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer

Μία ακόμη σειρά ντοκιμαντέρ (4ων επεισοδίων) ανήκει στα must see του Netflix. Πρόκειται για την υπόθεση Night Stalker, κατά την οποία ο απαγωγέας και κατά συρροήν δολοφόνος Richard Ramirez τρομοκρατούσε τους Καλιφορνέζους στα μέσα της δεκαετίας του '80 για περίπου ένα χρόνο, μέχρι να συλληφθεί. Η αφήγηση πραγματοποιείται από την σκοπιά των ντετέκτιβ που είχαν αναλάβει την υπόθεση. 

Cobra Kai

Τα παιδιά των '80s-'90s είναι σχεδόν απίθανο να μη θέλουν να θυμηθούν τα νιάτα τους, μέσα από την εξέλιξη του περίφημου Karate Kid με το οποίο μεγάλωσαν. Στην πραγματικότητα, ακόμη και οι μεταγενέστεροι δε μπορούν παρά να διασκεδάσουν παρακολουθώντας τις τρεις σειρές που έχουν ήδη κυκλοφορήσει. 

Bling Empire

Στη λίστα μας υπάρχει και το Bling Empire, που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα reality που ακολουθεί μερικούς πάμπλουτους κατοίκους του Λος Άντζελες στην καθημερινότητά τους, π.χ  όσο κάνουν τα ψώνια τους, καβγαδίζουν και γευματίζουν. Το καστ είναι ασιατοαμερικανικό και πραγματικά ξεχειλίζει χλιδή και ανέσεις. 
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.