Κάποιες από τις πιο under the radar σειρές του Netflix

Μερικά υποτιμημένα must-sees για να εμπλουτίσεις τη λίστα σου.

Όσο εκπαιδευμένο κι αν είναι πια το ραντάρ σου να ανιχνεύει τις αξιόλογες προσθήκες ανά μήνα στο Netflix, όσο κι αν βοηθούν οι ειδοποιήσεις του για να μη χάνεις το νέο υλικό του, όλο και κάποια σειρά από εκείνες που θα ήθελες να δεις θα σου έχει ξεφύγει. Γι´ αυτό λοιπόν, αναλάβαμε δράση και βρήκαμε εκείνες τις σειρές που αξίζουν μία θέση στη λίστα σου, ακόμη κι αν δεν έχουν χυθεί άπειροι τόνοι από μελάνι για αυτές. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα βαρεθείς. 

Caliphate (1 σεζόν)

Οι ζωές μιας μητέρας που παλεύει ενάντια σε ένα απάνθρωπο καθεστώς, μιας φοιτήτριας που ψάχνει το θεό και μιας φλόδοξης αστυνομικού παίρνουν περίεργη τροπή εξαιτίας μίας επικείμενης επίθεσης του ISIS στη Σουηδία.

Fauda (3 σεζόν)

Μία σειρά αλυσιδωτών αντιδράσων συμβαίνει όταν ένας Ισραηλινός πράκτορας αναλαμβάνει δράση για να κυνηγήσει έναν θεωρητικά νεκρό Παλαιστίνιο εξτρεμιστή.

Shooter (3 σεζόν)

Ένας πρώην πεζοναύτης και ελεύθερος σκοπευτής επιστρέφει στα γνωστά του λημέρια για να προστατεύσει τον πρόεδρο από μία πιθανή δολοφονία, χωρίς να γνωρίζει ότι θα πέσει θύμα αριστοτεχνικά στημένης πλεκτάνης. 

Designated Survivor (3 σεζόν)

Σε αυτό το καθηλωτικό πολιτικό θρίλερ, η μοίρα των Η.Π.Α βρίσκεται ξαφνικά στα χέρια του (σταρ του πρωτοπόρου 24), Kiefer Sutherland, μετά από μία σοβαρή επίθεση που αποδεκατίζει την αμερικανική κυβέρνηση. 

Safe (1 σεζόν) 

Μετά από την εξαφάνιση της έφηβης κόρης του, ένας χήρος χειρουργός που ζει σε μία αριστοκρατική γειτονιά ξεκινά να ανακαλύπτει το ένα μυστικό πίσω από το άλλο σχετικά με τους ανθρώπους που τον περιτριγυρίζουν.

Bloodline (3 σεζόν)

Αδέρφια που δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον, ένας πατέρας που ξεστρατίζει και ένα παρελθοντικό γεγονός που έχει αφήσει ανοιχτές πληγές. Τα δεδομένα στην οικογένεια Rayburn είναι πολύ χειρότερα από ό,τι νομίζεις.

Deadwind (2 σεζόν)

Λίγους μήνες μετά από μία τραγική απώλεια που της κόστισε, η επιθεωρήτρια Sofia Karppi ερευνά το φόνο μιας γυναίκας που συνδέεται με μία κατασκευαστική εταιρεία από το Ελσίνκι.

Il processo (1 σεζόν)

Ένας δικηγόρος ψάχνει για μία υπόθεση που θα εξελίξει την καριέρα του, μία ύποπτη γυναίκα ισχυρίζεται ότι είναι αθώα και μία εισαγγελέας θέλει οπωσδήποτε καταδικαστική απόφαση για την κατηγορούμενη. Η ιστορία είναι μία και διαδραματίζεται μέσα από μία δίκη.

Collateral (1 σεζόν)

Ενόσω ερευνά το φόνο ενός διανομέα πίτσας, μία αστυνομικός αποκαλύπτει μία συνωμοσία ανάμεσα σε εμπόρους ναρκωτικών, λαθρεμπόρους και κατασκόπους. Η φετινή υποψήφια για όσκαρ α᾽γυναικείου ρόλου Carey Mulligan για την ταινία Promising Young Woman βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο της βρετανικής σειράς. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στην ταινία Back to Black

Βρήκαμε τι ισχύει και τι όχι στη νέα ταινία που σκιαγραφεί τη ζωή της τραγουδίστριας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Baby Reindeer

Η μίνι σειρά του Netflix ρίχνει φως στο ευαίσθητο θέμα του stalking μέσα από ένα μοναδικό πρίσμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

30 χρόνια από το θρυλικό His 'N' Hers των Pulp

Το πιο κομβικό άλμπουμ των σπουδαίων Βρετανών έχει σήμερα γενέθλια.

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.