Στα παρασκήνια της 5ης και τελευταίας σεζόν του La Casa de Papel

H "συλλεκτική" φωτογραφία του El Professor από το καμαρίνι του.

Ποιος ήταν άραγε ο Álvaro Morte προ La Casa de Papel; Σίγουρα όχι κάποιος πάρα πολύ διάσημος ηθοποιός και πόσω μάλλον ανά την υφήλιο. Με μία σύντομη ματιά στο βιογραφικό του, δεν υπήρχε κάτι αξιοσημείωτο, όμως μία αποτυχία -η συνεργασία του με τον Álex Pina στο Bienvenidos al Lolita- αποτέλεσε το εισιτήριό του για τη σειρά που έμελλε να κατακτήσει τον κόσμο. Η περιπέτεια του El Professor ξεκίνησε το 2017 με μία διπλή σεζόν στο δίκτυο Atresmedia, από εκεί εξασφάλισε το εισιτήριό της για το Netflix και μετά ήρθε η παγκόσμια αναγνώριση. Τέσσερις σεζόν και δύο ληστείες μετά, ο ηθοποιός στην παρούσα φάση βρίσκεται στα μισά των γυρισμάτων της 5ης και τελευταίας σεζόν. Ο δε Pina κατάφερε να ενταχθεί στη λίστα του Hollywood Reporter με τους κορυφαίους δημιουργούς τηλεοπτικών σειρών του 2019 (Top International Showrunners of 2019).

Οι μάσκες του Νταλί, τα ευφάνταστα πλάνα του καθηγητή, το χάρισμά του να "διαβάζει" τους ανθρώπους και οι μελετημένες κινήσεις του, θύμισαν στους πάντες ότι το σχέδιο στο οποίο βασίζεται μία ληστεία είναι το παν, τονίζοντας επίσης ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε μία διττή εικόνα που ποτέ δεν είναι αυστηρά μόνο καλή ή κακή. Ο δε Morte, καρπώθηκε το δίχως άλλο την επιτυχία της σειράς -όπως θα γινόταν αν όντως είχε ο ίδιος καταστρώσει τέτοιο μεγαλοφυές "αριστούργημα"- ενώ επίσης δε φοβάται να δείξει τα συναισθήματά του στη Raquel Murillo (Lisbon) που του κλέβει την καρδιά. 

Η 5η και τελευταία σεζόν

Στο τέλος λοιπόν της 4ης σεζόν μείναμε με την αγωνία για το τι θα συμβεί με την επιθεωρήτρια Sierra (Najwa Nimri). Όλοι περιμένουμε να δούμε πώς θα μπορέσει να της ξεφύγει και να βοηθήσει τους υπόλοιπους να δραπετεύσουν με τα πολύτιμα λάφυρά τους από τη χώρα. Δεδομένου του ότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, κοντοζυγώνει η ώρα των τελευταίων σκηνών, αλλά και της ύστατης "μεταμόρφωσης" του φαινομενικά φιλήσυχου Morte σε δαιμόνιο καθηγητή. Το μόνο μας στοιχείο πάντως μέχρι στιγμής, είναι μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος από την καθημερινή ρουτίνα του στα καμαρίνια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Álvaro Morte (@alvaromorte)

Álvaro περιμένουμε περισσότερα. 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος