7 σειρές για τον Απρίλιο

5 νέες παραγωγές και 2 σταθερές αξίες στα must-sees αυτού του μήνα.

Αφού φροντίσαμε ήδη να σε ενημερώσουμε για τα άπαντα του Netflix για ολόκληρο το μήνα που μόλις ξεκίνησε, ήρθε η ώρα να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι για να μη χαθείς στη μετάφραση. Επιλογές ευτυχώς υπάρχουν -μερικές πολύ ενδιαφέρουσες μάλιστα- αρκεί να ξέρεις πού ακριβώς πρέπει να εστιάσεις. Παρακάτω λοιπόν, βρίσκεις 5 ολοκαίνουριες σειρές και 2 σταθερές αξίες που επιστρέφουν στη μικρή οθόνη με νέες σεζόν (και απίθανο crossover σκηνικό) για να θέσεις σωστές προτεραιότητες. 

COSMOTE TV

Made for Love - 02/04

Την Cristin Milioti λογικά θα τη θυμάσαι ως σύντροφο του Ted από το How I Met Your Mother (ίσως και από το Black Mirror). Στην προκειμένη περίπτωση υποδύεται τη Hazel που αποφασίζει να χωρίσει από το σύζυγό της μετά από 10 χρόνια γάμου. Όλα θα έβαιναν καλώς, αν ο -δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης τεχνολογικής εταιρείας- πρώην της δεν είχε εμφυτεύσει στον εγκέφαλό της ένα τσιπ, ώστε να παρακολουθεί τα "συναισθηματικά της δεδομένα". Ένα ακόμη κίνητρο για να τη δεις, το γεγονός ότι η σκηνοθετική ομάδα της σειράς έχει υπογράψει στο παρελθόν πολυβραβευμένα τηλεοπτικά προϊόντα όπως τα Veep και Banshee. 
Το Made for Love θα κάνει πρεμιέρα με τα τρία πρώτα επεισόδια στον δωρεάν, on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS αμέσως μετά την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ.

Law & Order: Organized Crime - 02/04 

Αν δεν αποκτούσε δικό του spin off ο Elliot Stabler του Law & Order, τότε ποιος; Σε μία προσπάθεια να αφήσει πίσω του ένα τραγικό γεγονός, επιστρέφει μετά από καιρό στο αστυνομικό σώμα της Νέας Υόρκης ως επικεφαλής μιας ειδικής ομάδας ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα. Εξαιτίας της παρατεταμένης απουσίας του, έχει χάσει σημαντικά "επεισόδια" και το ερώτημα είναι αν (και πώς) θα κατορθώσει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.
Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 2/4 στις 23.20, ενώ από τις 9/4, θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 23.00.

Wakefield - 03/04

Οι λάτρεις του bingewatching και της αυστραλιανής προφοράς θα λατρέψουν αυτήν την παραγωγή. Με φόντο τα Blue Mountains ένας χαρισματικός νοσοκόμος εργάζεται στην ψυχιατρική κλινική του Wakefield και η ηρεμία του δοκιμάζεται όταν έρχεται αντιμέτωπος με μία πληγή του παρελθόντος που μάλλον δεν έχει κλείσει. Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και τι στη φαντασία του είναι ένα άλλο θέμα...
Τα 8 επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα το Σάββατο 3/4 στις 18.00, στο Cosmote Series Marathon HD.

FOX Life (για συνδρομητές Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision)

Διασώστες και γιατροί εν τη ενώσει σε δύο σειρές του FOX Life που δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. 

Station 19 - 05/04

H 4η σεζόν του "Station 19" έχει ως σημείο εκκίνησης το τελευταίο επεισόδιο του Grey’s Anatomy. Ο Andrew DeLuca (Giacomo Gianniotti) και η αδελφή του Carina (Stefania Spampinato) αναζητούν μία γυναίκα που εικάζεται ότι είναι ο απαγωγέας και για να την εντοπίσουν θα χρειαστούν τη συνδρομή των γιατρών του Grey Sloan και των πυροσβεστών του Station 19.
H 4η σεζόν της σειράς κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις 21.00 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα. 

Grey’s Anatomy - 06/04

Την ίδια στιγμή, η πολύπαθη Meredith (Ellen Pompeo) ζει τη δική της ρουτίνα στο νοσοκομείο, ταξιδεύοντας πίσω στην ονειρεμένη της παραλία μαζί με τον Derek (Patrick Dempsey), αλλά και τον πρώην μαθητευόμενο του Grey Sloan, George O'Malley (T.R. Knight)
H 17η σεζόν της σειράς κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 6 Απριλίου στις 21.00 και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη την ίδια ώρα. 

>Διάβασε ακόμη: Οι πολυαναμενόμενες σειρές της άνοιξης

NETFLIX

The Serpent (To Ερπετό) - 02/04

Όταν έκανε πρεμιέρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο BBC, εισέπραξε διθυράμβους από κριτικούς και κοινό. Το Serpent βασίζεται στην αληθινή ιστορία του διαβόητου κατά συρροήν δολοφόνου Charles Sohraj, o οποίος στα '70s στόχευε ταξιδιώτες εναλλακτικού τουρισμού στη Νότια Ασία.

Dad Stop Embarrassing Me! (Μπαμπά Με Ντροπιάζεις!) - 14/04

Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι ο Jamie Foxx υπάρχει περίπτωση να έχει εμπλακεί σε κάτι μη ποιοτικό. Η χαριτωμένη αυτή κωμωδία καταστάσεων αντλεί έμπνευση από τη σχέση του με την κόρη του, Connie, η οποία είναι και παραγωγός της σειράς. O 53χρονος ηθοποιός υποδύεται έναν ιδιοκτήτη εταιρείας καλλυντικών και ανύπαντρο πατέρα που καλείται να διαχειριστεί την απόφαση της κόρης του να μετακομίσει στο σπίτι του. 


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

10 βραβευμένες ταινίες του Netflix που παραδέχονται όλοι

Ανάμεσα στις αμέτρητες παραγωγές που περιλαμβάνει η πλατφόρμα, υπάρχουν μερικές που έχουν θέση στη λίστα σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης

H ιστορία του χιτ των Beatles, Hey Jude, που έμεινε 9 εβδομάδες στο No1 των charts

Το τραγούδι συνέθεσε ο Paul McCartney προσπαθώντας να παρηγορήσει τον γιο του John Lennon.