Έρχεται το sequel του How I Met Your Mother

To How I Met Your Father θα έχει πρωταγωνίστρια τη Hilary Duff.

Επί 9 σεζόν, o Ted ταλαιπωρούσε τα παιδιά του για να τους εξηγήσει πώς γνώρισε τη μαμά τους μέσα από παρελθοντικά περιστατικά και ιστορίες με την παρέα του, τον Marshall, τη Lily, τον Barney και τη Robin. To How I Met Your Mother έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία ως μία από τις πιο ευχάριστες παρεΐστικές σειρές, άσχετα αν το φινάλε του, δεν απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από το ίδιο του το φανατικό κοινό (όπως είχε συμβεί και με το σαρωτικό Game of Thrones). Ενδεχομένως, να ήρθε η ώρα για ρεβάνς, καθώς το Hulu ετοιμάζει το sequel του με τη Hilary Duff στον πρωταγωνιστικό ρόλο του How I Met Your Father. 

Η πλοκή 

Λίαν συντόμως λοιπόν, θα δούμε τη Sophie (Duff) να διηγείται στο γιο της το πώς γνώρισε τον πατέρα του μέσα από τις εμπειρίες που έχει η ίδια και οι φίλοι της στο ξεκίνημα της ενήλικης ζωής τους. Δηλαδή μέσα από τις προσωπικές τους αναζητήσεις, τους έρωτες στον καιρό των dating apps και ένα σωρό ακόμη προβληματισμούς. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό κατά πόσο το sequel θα συνδεθεί σεναριακά με την αρχική σειρά. 

Οι συντελεστές

Το σενάριο και την παραγωγή του How I Met Your Father έχουν αναλάβει οι Isaac Aptaker και Elizabeth Berger (οι δημιουργοί των This Is Us και Love, Victor), ενώ μαζί τους συνεργάζονται ως εκτελεστικοί παραγωγοί και οι Carter Bays και Craig Thomas (How I Met Your Mother). 

Θυμίζουμε ότι το How I Met Your Mother προβαλλόταν από το CBS από το 2005 έως και το 2014, ξεπερνώντας τα 200 επεισόδια με πρωταγωνιστές τους Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel και Alyson Hannigan. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται προσπάθεια δημιουργίας sequel της σειράς. Το 2013, είχε παραγγείλει το 2013 τον πιλότο How I Met Your Dad με τη Greta Gerwig στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τη Meg Ryan ως αφηγήτρια, ωστόσο δεν προχώρησε παρακάτω. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

10 βραβευμένες ταινίες του Netflix που παραδέχονται όλοι

Ανάμεσα στις αμέτρητες παραγωγές που περιλαμβάνει η πλατφόρμα, υπάρχουν μερικές που έχουν θέση στη λίστα σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης

H ιστορία του χιτ των Beatles, Hey Jude, που έμεινε 9 εβδομάδες στο No1 των charts

Το τραγούδι συνέθεσε ο Paul McCartney προσπαθώντας να παρηγορήσει τον γιο του John Lennon.

Μία σκηνή στο Furiosa: A Mad Max Saga, χρειάστηκε 78 μέρες γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί

Η εν λόγω σκηνή μάλιστα, λέγεται πως είναι "πολύ σημαντική για την καλύτερη κατανόηση" του χαρακτήρα της Furiosa.

Kim Kardashian, πρωταγωνίστρια και παραγωγός στη νέα σειρά του Netflix

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη σειρά Calabasas.

Το Dune: Part Two είναι η πιο επιτυχημένη ταινία του 2024 έως τώρα

Το sequel του Denis Villeneuve είναι πλέον κοντά στα 700 εκατ. δολάρια σε έσοδα.

Γραφει Παυλος Κρουστης