Στο νέο trailer του Lupin ο Omar Sy παίζει τα ρέστα του

Το δεύτερο μέρος της σειράς κυκλοφορεί στις 11 Ιουνίου.

Εντάξει, το Netflix το κάνει επίτηδες, το έχουμε καταλάβει αυτό. Ξέρει ότι περιμένουμε πώς και πώς το δεύτερο μέρος του Lupin και κάνει ό,τι μπορεί για να μας υπενθυμίζει ότι η αναμονή αξίζει τον κόπο. Έτσι, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αποφάσισε να μας δώσει ένα ακόμη "τυράκι", ένα δεύτερο τρέιλερ δηλαδή είτε για να μας κρατήσει σε εγρήγορση είτε για να εντείνει την αγωνία μας -αν και αυτά δε διαφέρουν πάρα πολύ μεταξύ τους εδώ που τα λέμε. 

Τα νέα στοιχεία

"Αυτό παραέγινε". Αυτές είναι οι πρώτες λέξεις που ακούγονται στο νέο βίντεο που είναι σαφέστατα πιο χορταστικό (02:29 λεπτά) από το πρώτο που πλέον έχουμε σχεδόν αποστηθίσει. Θυμίζουμε ότι πίσω στον Ιανουάριο και στην πρεμιέρα της σειράς, το Netflix κατάφερε εξαιτίας του Lupin να σημειώσει ένα ακόμη ρεκόρ θεάσεων, καθώς η σειρά συνέχισε την απίθανη πορεία που διέγραφε σταθερά το Bridgerton από το τέλος του 2020. 

Στο δεύτερο trailer λοιπόν, βλέπουμε λίγα περισσότερα πράγματα για την εκδίκηση που σχεδιάζει ο Omar Sy ως πολυμήχανος Assane Diop απέναντι στον Hubert Pellegrini (Hervé Pierre) που έχει αρπάξει το γιο του. Παραδόξως στο μεταξύ, ενώ η σειρά αποτελεί γαλλική παραγωγή, το βίντεο είναι μεταγλωττισμένο στα αγγλικά. Η ανυπομονησία μας για επιπρόσθετο υλικό ίσως βοήθησε να μη μας κακοφανεί αυτή η επιλογή. 

Τα σενάρια για το τι πρόκειται να συμβεί, τα έχουμε αναλύσει ήδη διεξοδικά, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση βλέπουμε ότι ο Pellegrini αφενός δεν αστειεύεται αφετέρου έχει σκοπό να φτάσει την κατάσταση στο τέρμα για να ξεφορτωθεί το "παράσιτο" που ξαφνικά του κάνει δύσκολη τη ζωή. Από την άλλη, ο Lupin δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τα όπλα και φροντίζει να εξαφανιστεί για να καταστρώσει σχέδιο εκδίκησης. Δε θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά αφού πλέον η ταυτότητά του είναι γνωστή και καταζητείται από τις αρχές.

Η πρεμιέρα του δεύτερου μέρους που θα αποτελείται από 5 επεισόδια έχει προγραμματιστεί για τις 11 Ιουνίου. Ως τότε, υπομονή και σύνεση. 

Να πέσει το trailer:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος