3 σειρές και 2 ταινίες του Netlix μέχρι το καλοκαίρι

Lucifer dear, μετά βίας μπορούμε να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμη.

Η άρση του lockdown και η γενικότερη χαλάρωση των μέτρων δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το Netflix έπαψε να αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας. Πόσω μάλλον, όταν αυτήν την περίοδο είναι προγραμματισμένες πρεμιέρες σειρών και ταινιών που περιμένουμε εδώ και καιρό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Lucifer και το δεύτερο μέρος της 5ης του σεζόν που άργησε λίγο παραπάνω εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και η 3η σεζόν της σειράς που μας ξανασύστησε τον Michael Douglas υπό τηλεοπτικούς όρους, The Kominsky Method. Τσέκαρε παρακάτω, τι μένει οπωσδήποτε να δεις, μέχρι να αποχαιρετήσουμε οριστικά το Μάιο

ΣΕΙΡΕΣ

Ragnarok

Το μυθικό χάος παραμονεύει ενώ ο Μάγκνε αγωνίζεται κατά των γιγάντιων εχθρών του και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τις ανεξέλεγκτες θεϊκές δυνάμεις του αδελφού του. H 2η σεζόν του nordic noir φαντασίας έρχεται για να δημιουργήσει ακόμη ισχυρότερους δεσμούς με τους fans της. 

Πρεμιέρα: 27/05

Lucifer

Ο Lucifer κάνει μια θυελλώδη επιστροφή στον τόπο των ζωντανών, ελπίζοντας να διορθώσει τα πράγματα με την Chloe. Το θέμα είναι πως τα μπερδέματα δε λένε να λυθούν, ενώ μεσολαβεί και η θεϊκή -στην κυριολεξία- άφιξη του πατέρα του. Ή αλλιώς... "Δουλειά δεν είχε ο διάολος."

Πρεμιέρα: 28/05

Η Μέθοδος Κομίνσκι

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για τον Sandy καθώς έρχεται αντιμέτωπος με μια απώλεια, μια δύσκολη οικονομική υποχρέωση, μια επανένωση και την απογείωση της καριέρας του. Εμείς πάντως, πιστεύουμε σε αυτόν. 

Πρεμιέρα: 28/05

ΤΑΙΝΙΕΣ

Army of the Dead

Μετά από μια επίθεση ζόμπι στο Λας Βέγκας, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το υπέρτατο ρίσκο και διεισδύει στην απαγορευμένη ζώνη, για τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ. 

Πρεμιέρα: 21/05

Οι Επόμενες Τρεις Μέρες - The Next Three Days

Όταν η σύζυγος ενός καθηγητή μπαίνει φυλακή ως ύποπτη για φόνο, εκείνος οργανώνει ένα σχέδιο για να της χαρίσει την ελευθερία της και να την ενώσει με την οικογένειά της. Προφανώς, τίποτα δεν πάει κατ᾽ευχήν.

Πρεμιέρα: 31/05

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης