Το πολυαναμενόμενο reunion των Friends και τα highlights του

Spoiler alert - Smelly Cat από τη Lady Gaga και Mr. Heckles, στα πιο "δυνατά" σημεία του επεισοδίου.

Μετά από 17 χρόνια (και κάποιες δύσκολες εβδομάδες αναμονής) οι 6 πρωταγωνιστές της πιο επιτυχημένες σειράς "Friends", επέστρεψαν στα παλιά τους λημέρια για μία ημέρα, και πιο συγκεκριμένα στο στούντιο που πέρασαν τις πιο δυνατές τους στιγμές, σε ένα απολαυστικό επεισόδιο 2 ωρών με πολλούς καλεσμένους και απίστευτες εκπλήξεις. (Αν σκοπεύεις να δεις το επεισόδιο χωρίς spoilers, σταμάτα να διαβάζεις το άρθρο τώρα!)

Για όλους τους απανταχού φανς, η επιλογή του παρουσιαστή James Corden απογοήτευσε και σχολιάστηκε αρνητικά στα σόσιαλ μίντια, και όμως δεν ήταν αρκετή για να καταστρέψει τη συνάντηση, που πολλοί από εμάς είχαμε προσευχηθεί να συμβεί. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

1. Η πρώτη συνάντηση

"Δεν κλαίω εγώ, εσύ κλαις!", θα είναι η πρώτη σου αντίδραση, ενώ συγχρόνως θα ψάχνεις τα χαρτομάντιλα να σκουπίσεις τα δάκρυα συγκίνησης και χαράς. Οι David Schwimmer, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Courteney Cox και Matthew Perry μπαίνουν στο πλατό και είναι η στιγμή που λογικά θα σου κοπεί η ανάσα. 

2. Ο Mr. Heckles επιστρέφει

Μπορεί ο γκρινιάρης γείτονας της παρέας στην πλοκή της σειράς να είχε πεθάνει, ο ηθοποιός, όμως, Larry Hankin τους ξάφνιασε, εμφανιζόμενος στο επεισόδιο. Και φυσικά τους είπε ότι του χρωστάνε μία γάτα και μία βάφλα!

3. Η στιγμή του table reading

Μπορεί να μην είχαμε τη χαρά να τους δούμε να ερμηνεύουν για ακόμη μία φορά τους ρόλους τους, στο πλαίσιο μιας νέας σεζόν, οι αγαπημένοι ηθοποιοί, όμως, κάθισαν στο τραπέζι για να ξανά διαβάσουν το σενάριό τους, κάνοντας το λεγόμενο table reading, και συγκεκριμένα αναπαράγοντας το επεισόδιο, κατά το οποίο μία τσούχτρα έχει τσιμπήσει τη Monica. 

4. O Joey συναντά τον δίδυμό του

..από το Vegas και ειδικότερα τον γκρουπιέρη που είχε - κατά τη γνώμη του Joey - πανομοιότυπα χέρια με εκείνον. 

5. Η Lady Gaga ερμηνεύει το Smelly Cat

Μαζί με τη Lisa Kudrow, η σούπερ σταρ, η οποία είναι μεγάλη φαν της σειράς, τραγουδάει το iconic τραγούδι της Phoebe Buffay. Μάλιστα, η Gaga εξηγεί πως ο χαρακτήρας της Phoebe ήταν ο άνθρωπος που αντιπροσώπευε όλους εκείνους που ένιωθαν εκτός, τους διαφορετικούς όπως είπε χαρακτηριστικά. 

6. Η εξομολόγηση της Jennifer Aniston και του David Schwimmer

Οι συμπρωταγωνιστές περίμεναν 17 χρόνια από το τέλος της σειράς για να εξομολογηθούν πως μεταξύ τους υπήρχε μια έλξη. Η Aniston και ο Schwimmer ήταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο, χωρίς όμως να καταφέρουν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο ερωτικό κομμάτι. Πάντα βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις, συνεπώς χρησιμοποίησαν τα συναισθήματά τους στους ρόλους τους. 

7. Η συνέντευξη στον James Corden

Oι πρωταγωνιστές του σόου, στο πλαίσιο του αφιερώματος, δίνουν συνέντευξη στον James Corden, καθισμένοι στον καναπέ δίπλα από το συντριβάνι που εμφανίζεται στους τίτλους, όπου αποκαλύπτουν ότι ο "συνάδελφος" τον οποίο κανείς τους δεν άντεχε ήταν ο Marcel, ο πίθηκος του Ross, ενώ εξομολογούνται ποια memorabilia "έκλεψε" ο καθένας τους από το σετ.

Από: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος