Σε άλλα νέα, τα "Φιλαράκια" έγιναν Lego

Μια μικρή παρηγοριά, μέχρι να παρακολουθήσουμε το πολυαναμενόμενο επετειακό επεισόδιο.

Μετά από το Central Perk που έγινε Lego, η εταιρεία από τη Δανία αποφάσισε να επεκταθεί και στα περιβόητα διαμερίσματα όπου περνούσαν τον περισσότερο χρόνο τους "Τα Φιλαράκια". Το σετ των 2.048 κομματιών Lego της εμβληματικής πια σειράς του HBO και της Warner Bros. δίνει τη δυνατότητα σε όσους το αγοράσουν να σκηνοθετήσουν με αυτόν τον τρόπο οι ίδιοι τις αγαπημένες τους σκηνές, αφού περιέχει τα διαμερίσματα της Monica και της Rachel, του Chandler και του Joey, αλλά και το διάδρομο που μεσολαβούσε μεταξύ τους. 

"Σε συνέχεια της επιτυχίας της ιδέας Lego του Central Perk, θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής σε αυτήν την εμβληματική τηλεοπτική σειρά εστιάζοντας στα διάσημα διαμερίσματα", δήλωσε ο Anderson Ward Grubb, ο σχεδιαστής του σετ. "Δουλέψαμε χρησιμοποιώντας απευθείας φωτογραφίες της παραγωγής από τα γυρίσματα, βλέποντας και ξαναβλέποντας πολλά επεισόδια ώστε να μπορέσουμε να αποτυπώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες θρυλικές στιγμές. Μία διασκεδαστική πρόκληση ήταν να βρούμε πώς να αναπαραστήσουμε μερικές 'οπτικές' που αλλάζουν με την πάροδο των χρόνων που εμφανίζονται σε κάποια επεισόδια και σε άλλα όχι. Ανυπομονώ να δω αν οι αετομάτηδες fans θα τις εντοπίσουν", συμπλήρωσε. 

Σε άλλα νέα, τα "Φιλαράκια" έγιναν LegoLego

Τι περιέχει το σετ Lego

Το σετ των διαμερισμάτων από "Τα Φιλαράκια" είναι γεμάτο από αντικείμενα, χαρακτηριστικά και σημεία που είναι δύσκολο αν ήσουν φανατικός της σειράς να μη φέρουν εικόνες στο μυαλό σου. Μεταξύ αυτών, η σκηνή με τη γαλοπούλα στο κεφάλι της Monica, το κανό που χρησιμοποιούσαν ως έπιπλο οι Chandler και Joey, όπως και το αγαπημένο, παραμυθένιο κουκλόσπιτο της Phoebe που γίνεται παρανάλωμα του πυρός.  Παράλληλα, περιέχει μινιατούρες των 6 πρωταγωνιστών με τα ρούχα που θυμόμαστε περισσότερο να φορούν.  

τα "Φιλαράκια" έγιναν LegoLego

τα "Φιλαράκια" έγιναν LegoLego

Αν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις ολόκληρο το σετ -που όλως τυχαίως κυκλοφορεί κοντά στην ημερομηνία του επετειακού επεισοδίου της σειράς- θα είναι διαθέσιμο για τα VIP μέλη των Lego στις 19 Μαΐου, ενώ θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων, αλλά και online την 1 Ιουνίου 2021. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.