Η ιστορία πίσω από την εμφάνιση της Cindy Crawford στα Φιλαράκια

Φόρεσε όντως το ίδιο δερμάτινο παντελόνι που έφερε μπελάδες στον Ross;

Κάποιοι συγκινήθηκαν από το πολυσυζητημένο reunion των Friends. Άλλοι θεώρησαν ότι ήταν λίγο, μερικοί τα έβαλαν με την επιλογή του James Corden από το HBO και δεν είναι επίσης λίγοι εκείνοι που αντί να πάρουν απαντήσεις, πρόσθεσαν επιπρόσθετες απορίες στο μυαλό τους. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές το πώς ακριβώς κατάφερε η Cindy Crawford να φορέσει το ίδιο παντελόνι με τον David Schwimmer στο 11ο επεισόδιο της 5ης σεζόν, The One with All Promises. Βασικά, πρόκειται όντως για το ίδιο παντελόνι;

Η εξήγηση

Η απάντηση είναι ναι. Μάλιστα το συγκεκριμένο παντελόνι έχει φορεθεί μόνο από αυτούς τους δύο. Από τον David Schwimmer στα γυρίσματα της σειράς και τη Sindy Crawford για το επεισόδιο της επανένωσης της παρέας. Επί 23 χρόνια δηλαδή, το περιβόητο δερμάτινο παντελόνι κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου, καταχωνιασμένο μέσα σε μία ντουλάπα. 

 Τις απαραίτητες εξηγήσεις έδωσε η στυλίστρια της σειράς, Erica Cloud σε συνέντευξή της στο PopSugar. Για την ακρίβεια, επεσήμανε ότι το Agnès B. δερμάτινο παντελόνι είναι το ίδιο ρούχο ακριβώς και ότι κατά τη γνώμη της, ταίριαζε και στους δύο. Παράλληλα, η Cloud διευκρίνισε ότι το σούπερ μοντέλο των '90s ζήτησε να της φέρει για το catwalk ταλκ και κρέμα, αλλά εκείνη δεν το έκανε, ενώ διέψευσε ότι το παντελόνι ανήκει στον Tom Jones, όπως έλεγαν οι φήμες. 

Η κωμική διάσταση του παντελονιού

Το εύρημα του στενού, δερμάτινου παντελονιού δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, αφού κυριολεκτικά δημιουργήθηκε για να πρωταγωνιστήσει σε πολλές σκηνές, κι αυτό γιατί σε μία, κατά πάσα πιθανότητα θα περνούσε απαρατήρητο από το κοινό. Έτσι, το βλέπουμε 4 φορές στο επεισόδιο. Αρχικά ο Ross κάθεται στον καναπέ, όπου αισθάνεται ιδιαίτερα άβολα γιατί ζεσταίνεται εξαιτίας του παντελονιού. Ύστερα, πάει στο μπάνιο, όπου το βγάζει, χαλαρώνει και κατά λάθος ρίχνει νερό πάνω του. Όμως, αυτό έχει ως συνέπεια να μη μπορεί να το ξαναανεβάσει και γι᾽αυτό τηλεφωνεί στον Joey, ο οποίος τον συμβουλεύει να βάλει ταλκ ή έστω κρέμα εφόσον δεν είχε βαζελίνη. Ο Ross όμως, μέσα στην απελπισία του το παρακάνει, κυριολεκτικά πασαλείβεται και αναγκάζεται να βγει από το μπάνιο χωρίς παντελόνι και να αντικρύσει την κοπέλα με την οποία ήταν μαζί εκείνη την ημέρα. Προφανώς, αν αφαιρούσαμε κάτι από όλα αυτά, τίποτα δε θα ήταν το ίδιο.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος