Tι περιμένουμε από το part 3 του Lupin

Αν δεν έχεις δει το δεύτερο μέρος, καλύτερα να μη διαβάσεις (ακόμη) αυτό το κείμενο.

 

Το Lupin του Netflix είναι το πρώτο γαλλικό προϊόν που έχει επιβάλλει πανεύκολα την επιτυχία του ανά τον κόσμο με πρωταγωνιστή ένα gentleman κλέφτη. Ο Assane Diop έχοντας ξεψαχνίσει τη σειρά βιβλίων με κεντρικό ήρωα τον Arsene Lupin και υιοθετώντας κάποιες από τις μεθόδους του, προσπαθεί να αποδοθεί δικαιοσύνη στο όνομα του αθώου πατέρα του που πέθανε στη φυλακή. Προφανώς, προς αυτήν την κατεύθυνση βοήθησε και η άκρως συμπαθητική φιγούρα του Omar Sy, ο οποίος είναι αρκετά αναγνωρίσιμος παγκοσμίως μέσα από δουλειές όπως το The Intouchables, αλλά και blockbusters όπως το X-Men και Jurassic World. Έτσι λοιπόν, και το 2ο μέρος του Lupin στην πλατφόρμα streaming τα πάει εξαιρετικά από άποψη θεάσεων, ωστόσο ήδη αναρωτιόμαστε αν θα υπάρξει συνέχεια στις περιπέτειες του πρωταγωνιστή. 

Tι περιμένουμε από το part 3 του LupinEmmanuel Guimier

H ανακοίνωση του 3ου μέρους

Το Netflix σχεδόν αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει ήδη ότι έρχεται και το τρίτο μέρος του Lupin. Το αρχικό πλάνο ήταν να γίνει μέσω κάποιου κρυμμένου στοιχείου, όπως κάνει και ο ίδιος ο ήρωας, απλώς ένας δημοσιογράφος το βρήκε πολύ πιο γρήγορα από ό,τι περίμενε η πλατφόρμα streaming. Η ιστοσελίδα assane-diop.com, εμφανίζει το εξής μήνυμα: "Ο Assane είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Ο Lupin θα επιστρέψει για ένα τρίτο μέρος." Αμέσως μετά, ο Omar Sy επιβεβαίωσε τελικά ότι η ανακοίνωση ήταν πραγματική μέσω Twitter: "Δεν μπορούμε να κρύψουμε τίποτα από εσάς. Το μέρος 3 του Lupin επιβεβαιώθηκε!"

Η πλοκή

Ο Assane μπορεί να μην έχει πλέον όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζεται ως Lupin, όμως οι δεξιότητες δε χάνονται λόγω έλλειψης "εργαλείων". Εφόσον ξεσκέπασε την εγκληματική αυτοκρατορία του Hubert Pellegrini, όπως και την αστυνομική διαφθορά, ο Assane παραμένει 'ο πιο καταζητούμενος άντρας στο Παρίσι', που σημαίνει ότι το κυνηγητό δεν τελειώνει εδώ, πόσω μάλλον όταν πίσω του έχει αφήσει αγαπημένα του πρόσωπα που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κινδυνέψουν.

Παράλληλα, δε γνωρίζουμε αν έχει όντως καταφέρει να ξεμπερδέψει στο 100% από τον Pellegrini, αφού όλοι γνωρίζουμε τι λέει πασίγνωστη παροιμία για τα 'κακά σκυλιά'. To μόνο σίγουρο είναι πως ο Assane θα χρειαστεί να βρει τρόπο για να 'καθαρίσει' το όνομά του, ώστε ο γιος του, Raoul να είναι υπερήφανος για εκείνον και να μπορούν ανενόχλητοι να συνεχίσουν όλοι μαζί τη ζωή τους. 

LupinEmmanuel Guimier

Το cast

Πέρα από τον Omar Sy, λογικά θα συνεχίσουν και οι Ludivine Sagnier (Claire), Etan Simon (Raoul), Antoine Gouy (Benjamin Ferel), Soufiane Guerrab (Youssef Guedira) και Shirine Boutella (Sofia Belkacem). Θα θέλαμε εννοείται να δούμε ξανά και τον χαριτωμένο J’Accuse, απλώς κάπου στο μεσοδιάστημα του 2ου μέρους χάσαμε τα ίχνη του.

LupinEmmanuel Guimier

Πότε θα κυκλοφορήσει

Παρότι το διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ του πρώτου (Ιανουάριος) και του δεύτερου (Ιούνιος) μέρους είναι σχετικά σύντομος, η αναμονή για το τρίτο μέρος πιθανότατα θα είναι λίγο μεγαλύτερη. Αν και ο συν-δημιουργός George Kay της σειράς λέγεται ότι έχει πέσει με τα μούτρα στο γράψιμο, είναι λίγο απίθανο να κυκλοφορήσουν τρία μέρη μέσα σε μία χρονιά. Υπομονή ως το 2022 λοιπόν. 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.