O Omar Sy και η συνέχεια του Lupin

Κάποιες από τις πληροφορίες που αποκαλύπτει ο δημοφιλής ηθοποιός θα ανακουφίσουν πολλούς.

Όσοι παρακολουθήσαμε το δεύτερο μέρος του Lupin (άραγε υπάρχει χρήστης του Netflix που δεν το έχει δει ακόμα;), ανυπομονούμε για το 3ο μέρος που ευτυχώς η πλατφόρμα streaming επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στα σκαριά. Μέχρι στιγμής, γνωρίζαμε συγκεκριμένες πληροφορίες σε σχέση με αυτό, ώσπου εμφανίστηκε ο Omar Sy για να τις ενισχύσει. 

Προσοχή spoiler

Μία μικρή ανακεφαλαίωση: Στο 1ο μἐρος είδαμε τον Assane Diop να βάζει στο στόχαστρό του την οικογένεια Pellegrini που παγίδεψε τον πατέρα του για μία κλοπή που δε διέπραξε ποτέ, οδηγώντας τον στην αυτοκτονία μέσα στη φυλακή. Ο παντοδύναμος Hubert Pellegrini απάντησε αρπάζοντας το γιο του, Raul και στο 2ο μέρος βλέπουμε την προσπάθεια του Assane να τον πάρει πίσω και να εκδικηθεί τον κακό της υπόθεσης.

Όλα αυτά με την έμμεση βοήθεια του αστυνόμου Youssef Guedira. Αφού καταφέρνει να τον δει να συλλαμβάνεται, αναγκάζεται να φύγει απο το Παρίσι διότι παραμένει καταζητούμενος και δε γνωρίζουμε ούτε ποιο θα είναι το καταφύγιό του ούτε πότε θα μπορέσει να επιστρέψει - και κυρίως, για ποιο λόγο εκτός από την οικογένειά του.  

>Διάβασε ακόμη: Tι περιμένουμε από το part 3 του Lupin

O Omar Sy και η συνέχεια του LupinEmmanuel Guimier

Οι αποκαλύψεις

Εδώ είναι που ευτυχώς επεμβαίνει ο Omar Sy και σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly μας έδωσε ένα μικρό "τυράκι". Καταρχάς, ξεκαθάρισε ότι ο χαριτωμένος J'accuse που όποτε ακούει Pellegrini γαβγίζει θυμωμένα πρόκειται να επιστρέψει προς μεγάλη χαρά όσων είχαν ανησυχήσει από τη μίνι εξαφάνισή του στα τελευταία επεισόδια. 

"Δεν είναι ο πιο εύκολoς στα γυρίσματα, αλλά είναι καλός ηθοποιός. Υπάρχουν πολλά ακόμη που θα έρθουν με τον J'accuse", επεσήμανε ο 43χρονος ηθοποιός. Αναφορικά με το 3ο μέρος, ο Sy ανέφερε: "Το συζητάμε τώρα. Έχουμε πολλές σκέψεις για το νέο μέρος, θέλουμε να κάνουμε και να δείξουμε πολλά, αλλά βρίσκονται ακόμη στη διαδικασία γραφής", εξήγησε. Συνεπώς, μάλλον είμαστε αρκετά μακριά από την παραγωγή και την κυκλοφορία του. Ίσως οι αρχές του 2022 να είναι ένας ρεαλιστικός στόχος. Για οτιδήποτε νεότερο, εννοείται θα παραμένεις ενήμερος μέσω του Esquire

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος