Ολόκληρο το Breaking Bad μέσα σε 2,5 λεπτά

Δες τον Aaron Paul να συνοψίζει τα πάντα μέσα σε ένα περιεκτικό βίντεο.

Οι φανατικοί του Breaking Bad, της σειράς που έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προϊόντα όλων των εποχών, πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάζονται για την κυκλοφορία του El Camino, της πολυαναμενόμενης ταινίας παύλα sequel που πρόκειται να διηγηθεί την ιστορία του Jesse Pinkman όπως εξελίχθηκε μετά το τελευταίο επεισόδιο. Θυμίζουμε ότι τελεία στη σειρά μπήκε πριν από 6 χρόνια και μετά από 5 χορταστικές σεζόν γεμάτες από συνταρακτικά γεγονότα και ανατροπές. Οπότε, μετά από τόσο καιρό, είναι απόλυτα λογικό ακόμα και οι πιο πιστοί fans της σειράς να έχουν κάπως ξεχάσει κάποια στοιχεία από την πλοκή και τους χαρακτήρες που εμπλέκονται σε αυτήν. Από την άλλη βέβαια, και να τα θυμούνται λεπτομερώς, η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως. 

Η ιδέα του Jimmy Kimmel

Στην εποχή του διαδικτύου που βρίθει από επιλογές, μπορείς για παράδειγμα να κάνεις ένα γενναίο φρεσκάρισμα μέσω της Wikipedia, αλλά αν θέλεις έγκυρη πηγή, δε μπορούμε να φανταστούμε κάποιον καλύτερο από τους πρωταγωνιστές. Κάτι τέτοιο λοιπόν προσπάθησε να κάνει ο Aaron Paul (ο Jesse Pinkman της σειράς δηλαδή) όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, μετά από παρότρυνση του παρουσιαστή. Ο μονόλογος στον οποίο συνοψίζει τα γεγονότα της σειράς, διαρκεί περίπου 2,5 λεπτά, σίγουρα είναι λιγότερο ακριβής από τη Wikipedia, ωστόσο 100% περισσότερο διασκεδαστικός ως αποτέλεσμα. 

Προσοχή: Για όσους δεν έχουν δει το Breaking Bad ή έστω δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τις σεζόν, προφανώς και υπάρχουν άφθονα spoilers κατά τη σύντομη αφήγηση του Paul, οπότε δε θα συνιστούσαμε να τη δείτε. Όσοι περιμένουν καρτερικά το El Camino, μπορούν να το δουν φυσικά. 

Να πέσει το βίντεο:

 


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.