Οι χολιγουντιανές ταινίες και σειρές του Netflix για τον Αύγουστο

8 παραγωγές με άρωμα Χόλιγουντ έρχονται στην πλατφόρμα streaming.

Όπως είναι γνωστό, εκτός από το δικό του πρωτότυπο περιεχόμενο, κάθε μήνα το Netflix ανανεώνει την ταινιοθήκη του με σπουδαίες χολιγουντιανές παραγωγές, όπως και σειρές που ενδεχομένως να μην πρόλαβες να δεις στους κινηματογράφους ή να μην ήθελες να ψάξεις να τις παρακολουθήσεις εκτός της πλατφόρμας. Το Αύγουστο λοιπόν, προστίθενται 3 ταινίες και 6 σειρές που σίγουρα έχουν κινήσει το ενδιαφέρον σου στο παρελθόν. Ανάμεσά τους τα οσκαρικά "Ρίτα Χέιγουορθ: Η Τελευταία Έξοδος" και "Μικρές Κυρίες", αλλά και το περιβόητο Downton Abbey και Mr. Robot.

Ταινίες

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ: ΡΙΤΑ ΧΕΊΓΟΥΟΡΘ / THE SHAWSHANK REDEMPTION

Η ταινία θρύλος του IMDb, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του top 250 με τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών έρχεται στο Netflix. Μία πολύ καλή ευκαιρία να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι αν ταυτίζεσαι με την πλατφόρμα. Βασίζεται στο μυθιστόρημα του Stephen King, Rita Hayworth and Shawshank Redemption και αφηγείται την ιστορία δύο κρατούμενων σε μία φυλακή που γίνονται φίλοι. 

Έρχεται 1 Αυγούστου

 

ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ / LITTLE WOMEN

Η 7η προσαρμογή του ομώνυμου και θρυλικού πλέον μυθιστορήματος της Louisa May Alcott ανήκει στη Greta Gerwig, η οποία απέσπασε 6 υποψηφιότητες στα όσκαρς του 2020. Για πολλούς μάλιστα, η Gerwig αδικήθηκε, καθώς εν τέλει η ταινία απέσπασε μόνο ένα αγαλματίδιο, αυτό της καλύτερης ενδυματολογίας. 

Έρχεται 1 Αυγούστου

 

ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ 2 / HORRIBLE BOSSES 2

Οι Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis επιστρέφουν αυτή τη φορά για πραγματοποιήσουν την απαγωγή του γιου ενός εκατομμυριούχου επενδυτή, ο οποίος τους την έφερε σε μία επαγγελματική συμφωνία. Εμείς απλά εστιάζουμε στη Jennifer Aniston και στον ανατρεπτικό της ρόλο.

Έρχεται 1 Αυγούστου

 

Σειρές

ΣΕΖΟΝ 5 - RICK AND MORTY

Οι συστάσεις πιστεύω πως περιττεύουν. Η σεζόν της δημοφιλούς σειράς έκανε πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου και στην προκειμένη περίπτωση θα βρίσκεις νέα επεισόδια ανά εβδομάδα.

Έρχεται 2 Αυγούστου (νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα) 

 

ΣΕΖΟΝ 1-4 - MR. ROBOT

Αν και οι fans του Rami Malek λογικά θα την έχουν δει, εδώ το Netflix διευκολύνει όσους δεν το έκαναν, βάζοντας όλες τις σεζόν μαζί. Malek και Christian Slater στα καλύτερά τους, πρωταγωνιστούν σε μία σειρά όπου ο πρώτος υποδύεται έναν χάκερ με αγχώδη διαταραχή και κλινική κατάθλιψη που 'προσλαμβάνεται' από έναν αναρχικό ακτιβιστή με σκοπό να φέρουν τα πάνω κάτω στην οικονομία, με το δικό τους μαγικό τρόπο. 

Έρχεται 23 Αυγούστου

 

ΣΕΖΟΝ 1-6 - Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΤΟΝ /  DOWNTOWN ABBEY

Μεγάλη διευκόλυνση επίσης και η προσθήκη ολόκληρου του έπους Downton Abbey που από το 2010 έως το 2015 συγκέντρωνε διθυράμβους ως προϊόν του βρετανικού ITV. Η σειρά διαδραματίζεται μεταξύ 1912-26 στην επαρχία του Γιορκσάιρ και περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της αριστοκρατικής οικογένειας Crawley και του υπηρετικού της προσωπικού. Παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον γιατί παράλληλα με όλα αυτά βλέπουμε μείζονα θέματα/ γεγονότα της εποχής που προκύπτουν, από το ξέσπασμα του α' παγκοσμίου πολέμου μέχρι την ισπανική γρίπη και την ανεξαρτησία της Ιρλανδίας. Υ.Γ. Υποβάλλουμε τα σέβη μας στην υπέρτατη Maggie Smith. 

Έρχεται 15 Αυγούστου

 

ΣΕΖΟΝ 5 - KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS /  KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS

Η 5η σεζόν του ριάλιτι έπους της οικογενειοκρατίας των Kardashians κυκλοφόρησε το 2010. Ναι, υπάρχει πολύ ψωμί ακόμα μέχρι να φτάσουμε ως την 20η που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο. Βιάζεται κανείς;

Έρχεται 17 Αυγούστου

 

ΣΕΖΟΝ 5 - THE REAL HOUSEWIVES OF BEVERLY HILLS / THE REAL HOUSEWIVES OF BEVERLY HILLS

Η 1η σεζόν από το 'παράρτημα' Seasons 5–8 εμπλουτίζεται με την προσθήκη των Lisa Rinna και Eileen Davidson και έκανε πρεμιέρα το 2014.Λογικά αν παρακολουθείς τέτοιου είδους ριάλιτι, γνωρίζεις ήδη περί τίνος πρόκειται, πόσω μάλλον αν θυμάσαι την αντίστοιχη παραγωγή με τις δικές μας Αννίτα Ναθαναήλ, Ορθούλα Παπαδάκου, Φώφη Μαστροκώστα, Ιωάννα Σουλιώτη, Τζο Τόγκου και Χριστίνα Παππά.

Έρχεται 17 Αυγούστου

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στo Civil War του Alex Garland ξεσπά ένας επικός πόλεμος

H Kirsten Dunst και ο Nick Offerman πρωταγωνιστούν στο Civil War, τη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Ex Machina.

Γραφει Γιαννης Σπανος