Ίσως αξίζει να δεις το food show της Paris Hilton στο Netflix

Να και κάτι που δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να συμβεί.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 11 Σεπτεμβρίου 2021

Αν και δεν είμαστε καθόλου φίλοι με τις προκαταλήψεις και γενικά η φαντασία μας ενίοτε καλπάζει γενικώς, δε θα μπορούσαμε εύκολα να οραματιστούμε την Paris Hilton να παρουσιάζει εκπομπή μαγειρικής στο Netflix ή οπουδήποτε τελοσπάντων. Παρόλα αυτά, είναι κάτι που συμβαίνει και που εξελίχθηκε στην ένοχη απόλαυση του φετινού καλοκαιριού, που -ας είμαστε ειλικρινείς- δεν ήταν και το πιο ξένοιαστο της ζωής μας για άπειρους λόγους που δεν είναι της παρούσης. 

Πού χάθηκες Paris;

Ο πάλαι ποτέ μαϊντανός των '00s σε κάποια στιγμή και εντελώς απροειδοποίητα, εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Χάνοντας τα ίχνη της, χάσαμε κυριολεκτικά και την εξέλιξή της, καθώς η δισέγγονη του Conrad Hilton που έγινε γνωστή ως ξανθιά πάμπλουτη κληρονόμος με ένα sex tape στο ενεργητικό της (το είχε δημοσιεύσει ο πρώην της, Rick Solomon) είναι πλέον ένας άλλος άνθρωπος. 

Εμπιστευόμενοι λοιπόν τη Wikipedia, σήμερα, η Paris Hilton είναι μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και στιλίστρια. Και η ερώτηση παραμένει η ίδια, αν υπάρχει κάτι που α. δε δηλώνει ότι είναι ή ότι μπορεί να κάνει, έστω αυτοσαρκαζόμενη β. τελικά τι από όλα αυτά την ευχαριστεί στην πραγματικότητα. Θεωρητικά, τις απαντήσεις της, τις έδωσε μέσω του ντοκιμαντέρ - κατάθεση ψυχης που κυκλοφόρησε το 2020 με τίτλο This Is Paris, στο οποίο μεταξύ άλλων εκμυστηρεύθηκε την κακοποίηση που δέχθηκε στην εφηβική της ηλικία ως εσώκλειστη σε κολέγιο στη Γιούτα. Πάμε παρακάτω.

Ίσως αξίζει να δεις το food show της Paris Hilton στο Netflix

Το Cooking with Paris

Είναι απολύτως σωστό να πούμε ότι το Cooking with Paris είναι η εκπομπή μαγειρικής της Paris Hilton, γιατί στην πραγματικότητα εκείνη είναι η δημιουργός του, εκτελεστική παραγωγός και, φυσικά, η πρωταγωνίστρια. Η εκπομπή, εξάλλου, δημιουργήθηκε μετά από ένα περσινό βίντεο στο Youtube που έγινε viral το λιγότερο. Πρόκειται για ένα tutorial στο οποίο η Paris μαγειρεύει λαζάνια. Ενδεχομένως να μην είχε εντυπωσιάσει κανέναν, αν δεν το έκανε φορώντας γάντια μοτοσυκλέτας.

Μία εκπομπή αντι-μαγειρικής

Η εκπομπή βασίζεται σε μία ιδιοφυή, κατά την ταπεινή μας άποψη, ιδέα. Σε αντίθεση με οποιδήποτε άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα, η Paris είναι παντελώς άσχετη με το αντικείμενο. Το σύνηθες είναι να βλέπουμε έναν παρουσιαστή που έχοντας εντρυφήσει στο θέμα, στο τέλος καταφέρνει να μας πείθει ότι όλοι μπορούμε αν όχι να μεγαλουργήσουμε στην κουζίνα, έστω να πειραματιστούμε χωρίς απελπιστικά αποτελέσματα. Με το Cooking with Paris, το πιο πιθανό είναι να σκεφτείς ότι αποκλείεται να είσαι τόσο αποκαρδιωτικά άχρηστος στην κουζίνα. Αν καταφέρεις να σταματήσεις να γελάς δηλαδή, θα αισθάνεσαι σεφ το λιγότερο που δεν έκαψες μία απλή ομελέτα.

Η φίλη μας η κληρονόμος, όχι μόνο δεν ξέρει να βράζει ούτε αβγό, αλλά δεν προσπαθεί κιόλας να μάθει, οπότε παρακολουθώντας την αρκεί να κάνεις ό,τι δεν κάνει η ίδια. Πιο πολύ ασχολείται με τα ρούχα και τα κοσμήματα που φορά στις εμφανίσεις της και σίγουρα δε δίνει ιδιαίτερη σημασία ούτε όταν πηγαίνει να αγοράσει τα απαραίτητα συστατικά για τις συνταγές. Τέλειο;

Το είδαμε κι αυτό

Εάν η ιδέα να δεις την Paris Hilton στην κουζίνα δε σου ακούγεται από μόνη της αστεία, αρκεί να μάθεις ότι φιλοξενεί διάφορους διάσημους ως καλεσμένους, όωπς για παράδειγμα η Kim Kardashian, η Demi Lovato, η ράπερ Saweetie, h youtuber Lele Pons και μερικά μέλη της οικογένειας Hilton, όπως η μητέρα της, Kathy και η μικρότερη αδελφή της Nicky που όπως σωστά υποθέτεις, μοιάζουν Βέφες μπροστά της. Ακόμα να πειστείς;

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος