Η Γη της Ελιάς: Όλοι μιλούν για τη νέα σειρά του Mega

Και εμείς καταγράφουμε κάποια πράγματα για την πρεμιέρα της νέας σειράς του Αντρέα Γεωργίου.

Γράφει: Esquire Editors 03 Σεπτεμβρίου 2021

Η επιστροφή του Αντρέα Γεωργίου στο MEGA με τη "Γη της Ελιάς” αποτέλεσε εδώ και πολύ καιρό μία από τις κορυφαίες 'μεταγραφικές' ειδήσεις της τηλεοπτικής σεζόν. Η νέα του σειρά, σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, σκηνοθεσία δική του και σε παραγωγή της εταιρείας που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια με τον Κούλλη Νικολάου, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 1ης Σεπτεμβρίου και (σχεδόν) καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Σε περίπτωση που δεν το είδες, πάρε μία γεύση από το τρέιλερ. 

Ωραία, προχωράμε.

Ένα γνώριμο μοτίβο

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οι σειρές του Αντρέα Γεωργίου σαν προϊόντα είναι μια κατηγορία από μόνες τους. Δεν είναι ούτε κλισέ σαπουνόπερες, δεν είναι ούτε εβδομαδιαία σίριαλ.

> Διάβασε ακόμη: Οι ελληνικές σειρές της νέας σεζόν

Δανείζονται στοιχεία από εβδομαδιαίες σειρές, έχουν πάντα ωραία φωτογραφία σαν post από influencers στο instagram, νεαρούς πρωταγωνιστές που σου συστήνονται συνήθως μέσα από τις ίδιες τις δουλειές, ενώ ηγούνται του καστ κάποια μεγάλα ονόματα που συνήθως λειτουργούν και ως "παγοθραυστικά” απέναντι στην όποια κριτική.

Στη "Γη της Ελιάς” απόλυτη πρωταγωνίστρια είναι η Άντζελα Γκερέκου. Δεν είναι μόνο αυτά που συμβολίζει ως celebrity περσόνα η ίδια και ότι κουβαλάει πάνω της μία πρόσφατη δυσάρεστη επικαιρότητα που σε κάνει να θες να τη δεις.

> Διάβασε ακόμη: H Ιωάννα Τούνη, o Mad Clip και o Μίκης Θεοδωράκης

> Διάβασε ακόμη: Κάπως έτσι θα τελειώσει το La Casa de Papel

Είναι πως έχεις να τη δεις αμέτρητα χρόνια στην τηλεόραση και εδώ καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή πως δεν κάνει... ένα πέρασμα. Ο ρόλος της Άντζελας Γκερέκου είναι το "κλειδί” για την πλοκή της υπόθεσης και θα μπορούσε να συγκριθεί μόνο με την επική Μαργκώ του "Τατουάζ” - οι γνώστες των σειρών του Γεωργίου γνωρίζουν καλά τι λέω.

Η συνέχεια στο Yupiii.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.