Μία cool προοπτική για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix θα επιστρέψει.

Η παιδική χαρά του τρόμου που ονομάζεται Το Παιχνίδι του Καλαμαριού εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των πιο δημοφιλών σειρών του Netflix στην Ελλάδα για μία ακόμη εβδομάδα - κάτι αντίστοιχο συμβαίνει στις περισσότερες χώρες που δραστηριοποιείται η κορυφαία πλατφόρμα streaming.

> Διάβασε ακόμη: Το μυστήριο με το τηλέφωνο στο Παιχνίδι του Καλαμαριού

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις και έχουμε δει με δεκάδες shows κατά το πρόσφατο ή πιο μακρινό παρελθόν, ο λαός θέλει κι άλλο. Και ρωτά γι' αυτό. Διαρκώς. 

Περιμένοντας τη δεύτερη σεζόν

Ενώ δεν έχει ακόμη -επισήμως- επιβεβαιωθεί η δεύτερη σεζόν της σειράς, η Bela Bajaria, Global TV Chief του Netflix, έχει μιλήσει πρόσφατα για την προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων πλευρών ώστε να βρεθεί "η σωστή δομή για τη συνέχεια του Squid Game". 

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πώς θα υπάρξει επόμενο μέρος και φρέσκα επεισόδια. Αρκεί όλα να κυλήσουν ορθά ώστε η παραγωγή να μην καταντήσει Game of Thrones. Παράλληλα με την Bajaria και ο δημιουργός του show  Hwang Dong-hyuk ανέφερε σε συνέντευξή του κάποιες από τις ιδέες του. 

Μία cool προοπτική για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ 1

Μιλώντας στους Times, o Hwang τόνισε μεταξύ άλλων: "Εάν καταφέρουμε να συνεχίσουμε τη σειρά και χρειαστεί να φτιάξω έναν ακόμη κύκλο, μία από τις ιδέες που έχω είναι να εξετάσω την ιστορία του Front Man". Ποιος είναι ο τελευταίος; Ο τύπος με τα σκούρα ρούχα και τη διαφορετική μάσκα, που φαίνεται να είναι υπεύθυνος για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την παρακολούθηση όλων όσοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα σε αυτούς. 

> Διάβασε ακόμη: Το Παιχνίδι του Καλαμαριού βασίζεται σε αληθινή ιστορία;

Ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει ο 51χρονος Νοτιοκορεάτης ηθοποιός Lee Byung-hun (που ίσως τον γνωρίζεις και από τις σειρές ταινιών G.I. Joe) θεωρείται παλιός νικητής των αγώνων και αδελφός του αστυνομικού Jun-Ho, που εισχωρεί κρυφά στο μυστικό νησί του παιχνιδιού. 

Μία ακόμη προοπτική που ο Hwang θα ήθελε να εξετάσει, είναι ο ρόλος της αστυνομίας. "Νομίζω ότι το ζήτημα με τους αστυνομικούς δεν αφορά μόνο τη Νότια Κορέα. Σε πολλά μέρη του κόσμου οι αρχές αργούν να δράσουν, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν άσχημα πράγματα που ίσως και να μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί. Αυτό είναι ένα θέμα που θα ήθελα να θίξω. Ίσως στα νέα επεισόδια να έχω την ευκαιρία να το κάνω" λέει. 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης