Έχουμε ημερομηνία και νέα στοιχεία για την 4η σεζόν του Ozark

Το Netflix αποφάσισε επιτέλους να δώσει ένα τέλος στην αγωνία μας.

Πρόσφατα είχαμε αναλύσει τα της 4ης, σούπερ πολυαναμενόμενης (μετά από τόσες καθυστερήσεις) σεζόν του Ozark, καθότι μόλις είχαμε δει το πρώτο trailer. Τώρα, μάθαμε επιτέλους πότε σταματάει η αναμονή, αφού το Netflix αποφάσισε να ανακοινώσει την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα μέσω ενός επιπρόσθετου teaser trailer. Δυστυχώς, θα χρειαστεί να μπούμε στο 2022 και συγκεκριμένα να περιμένουμε ως τις 22 Ιανουαρίου. 

Το teaser trailer

"Τα χρήματα είναι, στην ουσία, το μέτρο των επιλογών ενός άντρα", ακούμε τον αυτοδίδακτο ειδικό στο ξέπλυμα χρήματος Marty Byrde aka Jason Batman, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Wendy (Laura Linney) θα περάσει το προσεχές μέλλον συνεργαζόμενος στενά με τον επικεφαλής του μεξικανικού καρτέλ Omar Navarro (Felix Solis). 

Όσον αφορά στο περιεχόμενο του νέου teaser, το Netflix δεν αποκαλύπτει πολλά: Βλέπουμε πλάνα από σημαντικές τοποθεσίες στις οποίες διαδραματίζεται η σειρά, ενόσω ο Marty και μία αρκετά τρομαγμένη Wendy γίνονται αντιληπτοί από μία ομάδα εγκληματιών. Επίσης, μέχρι στιγμής δε δίνει σημεία ζωής η Ruth Langmore (Julia Garner). Στο μεταξύ, πρόσφατα μάθαμε ότι η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός πίστευε ότι στην πρώτη της οντισιόν για τον εν λόγω ρόλο νόμιζε ότι τα είχε θαλασσώσει: "Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν: 'Θεέ μου, αυτός ο χαρακτήρας είναι εκπληκτικός. Υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία σε αυτόν. Αν δεν τον πάρω, δε νομίζω ότι μπορώ να παρακολουθήσω αυτή τη σειρά'. Και δε σκέφτομαι έτσι. Συνήθως είμαι του στυλ: "Ένα λεωφορείο έρχεται, ένα λεωφορείο φεύγει, προσπάθησε να μπεις στο επόμενο".

Τότε, η Garner είχε παρουσιάσει τη Ruth με προφορά Μιζούρι, αλλά συνειδητοποίησε ότι καμία άλλη στο casting δεν έκανε κάτι αντίστοιχο, οπότε θεώρησε ότι είχε κοπεί ως η ενοχλητική της υπόθεσης. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία σκηνή στο Furiosa: A Mad Max Saga, χρειάστηκε 78 μέρες γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί

Η εν λόγω σκηνή μάλιστα, λέγεται πως είναι "πολύ σημαντική για την καλύτερη κατανόηση" του χαρακτήρα της Furiosa.

Kim Kardashian, πρωταγωνίστρια και παραγωγός στη νέα σειρά του Netflix

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη σειρά Calabasas.

Το Dune: Part Two είναι η πιο επιτυχημένη ταινία του 2024 έως τώρα

Το sequel του Denis Villeneuve είναι πλέον κοντά στα 700 εκατ. δολάρια σε έσοδα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ιστορική επανένωση των Spice Girls για πρώτη φορά από το 2012

Τραγούδησαν όλες μαζί το "Stop" στα 50α γενέθλια της Victoria Beckham.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Leonardo DiCaprio θα υποδυθεί τον Frank Sinatra στη νέα βιογραφική ταινία του Martin Scorsese

Ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός συνεργάστηκαν και στην ταινία Killers of The Flower Moon.