Dr. Brain, το επόμενο Squid Game έρχεται από το Apple TV+

Στον απόηχο του Squid Game, το Apple TV+ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της δικής του κορεάτικης σειράς-θρίλερ.

Μπρος στο δρόμο που χάραξαν τα Παράσιτα στα Όσκαρ και το Squid Game στο Netflix. Ο κορεάτικος κινηματογράφος -καθώς και οι τηλεοπτικές παραγωγές της εν λόγω ασιατικής χώρας- εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς και -ενώ οι σινεφίλ έχουν εντοπίσει εδώ και καιρό τους πρωτεργάτες Bong Joon Ho, Lee Chang-dong, Hong Sang-soo και Park Chan-took- εξελίσσεται σε νέο, παγκόσμιο trend. Για να είναι λοιπόν μέσα στα πράγματα, η Apple TV+ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία νέα σειρά, το Dr. Brain φέρει την υπογραφή του πολύ γνωστού επίσης Kim Jee-woon με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να κεφαλαιοποιήσει με το δικό του τρόπο την εν λόγω τάση. 

Όπως βλέπουμε στο trailer, ο Lee Sun-kyun από το Parasite στο Dr. Brain υποδύεται έναν ιδιοφυή επιστήμονα που μπορεί να χακάρει εγκεφάλους. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, οι προθέσεις του είναι 100% αγνές χωρίς ωστόσο να μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι δε θα παρασυρθεί σε πιο επικίνδυνα μονοπάτια.

> Διάβασε ακόμη: Όλα όσα έρχονται στο Netflix τον Νοέμβριο

Θυμίζουμε ότι ο Kim Jee-woon έχει ήδη σκηνοθετήσει μερικά διαμαντάκια όπως τα A Tale of Two Sisters και I Saw the Devil, που δεν πρέπει να παραλείψεις αν σου αρέσει το κορεάτικο σινεμά. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α στις 3 Νοεμβρίου και μία ημέρα αργότερα παγκοσμίως, στο Apple TV+.

Η πλοκή

Η σειρά ακολουθεί έναν πανέξυπνο επιστήμονα, τον Sewon (LEE Sun-kyun) που βιώνει μία φρικτή προσωπική τραγωδία όταν η οικογένειά του πέφτει θύμα ενός μυστηριώδους ατυχήματος.

> Διάβασε ακόμη: Φθινοπωρινό σινεμά, βγαλμένο μέσα από τη ζωή

Μέσα στην απελπισία του για να ανακαλύψει τι συνέβη, καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να λύσει το μυστήριο πραγματοποιώντας "συγχρονισμούς εγκεφάλου" με τους νεκρούς για να αποκτήσει πρόσβαση στις αναμνήσεις τους και άρα σε πιθανές ενδείξεις.

Να πέσει το trailer:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης